KONTEYNIRDA YAŞAM!

GÜNDEM 01.05.2019 - 17:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1478+ kez okundu.
 

KONTEYNIRDA YAŞAM!

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, elektrik kontağından çıkan yangında 5 yaşındaki oğlu Bilal’i kaybeden ve evi kullanılmaz hale gelen Ahmet Meme, eşi iki çocuğunun yanı sıra babası ve kız kardeşi ile birlikte bir konteynırda yaşam mücadelesi veriyor. OLAY NASIL YAŞANMIŞTI? 24 Mart günü akşam saatlerinde Birkent mahallesinde Ahmet Meme'ye ait müstakil evde yangın çıktı. Evdeki dumanı fark eden Duygu Meme, 7 aylık Eylül bebek ve 7 yaşındaki Emine'yi alıp, dışarı çıktı. Bağırarak komşularından yardım isteyen oğlu Bilal'i kurtarmak için yeniden eve giren Duygu Meme, yoğun dumandan dolayı oğlunu kurtaramadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangını söndürmeyi başarırken, evden dışarıya çıkamayan küçük Bilal'in ise cansız bedenine ulaştı. IRGATLIKLA GEÇİMİNİ SAĞLIYOR Tarlalarda ırgatlık yaparak geçimini sağlayan Ahmet Meme, her gün kaybettiği oğlunun acısını yaşadığını söyledi. Babasından kalan evin yanarak kullanılmaz hale gelmesiyle adeta ortada kaldıklarını anlatan dertli adam, “Kendi imkanlarımla bu evi tadilat yaptırmam mümkün değil. Geçici olarak iki çocuğum, babam ve kız kardeşimle bir konteynırda barınmak zorundayız.” dedi. 6 KİŞİ BİR KONTEYNIRDA Devlet büyükleri ile hayırseverlerden evinin tadilatı için destek bekleyen Ahmet Meme, “Irgatlık yaparak evimi geçindirmeye çabalıyorum. Yangınla birlikte düzenimiz bozuldu. Oğlumu kaybetmenin acısını yaşarken evin yeniden onarımı için ne yapacağımı bilemiyorum. Büyüklerimizden veya hayırseverlerden buranın onarımı için katkı bekliyorum.” diye konuştu.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde, elektrik kontağından çıkan yangında 5 yaşındaki oğlu Bilal’i kaybeden ve evi kullanılmaz hale gelen Ahmet Meme, eşi iki çocuğunun yanı sıra babası ve kız kardeşi ile birlikte bir konteynırda yaşam mücadelesi veriyor.

OLAY NASIL YAŞANMIŞTI?

24 Mart günü akşam saatlerinde Birkent mahallesinde Ahmet Meme'ye ait müstakil evde yangın çıktı. Evdeki dumanı fark eden Duygu Meme, 7 aylık Eylül bebek ve 7 yaşındaki Emine'yi alıp, dışarı çıktı. Bağırarak komşularından yardım isteyen oğlu Bilal'i kurtarmak için yeniden eve giren Duygu Meme, yoğun dumandan dolayı oğlunu kurtaramadı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekibi, yangını söndürmeyi başarırken, evden dışarıya çıkamayan küçük Bilal'in ise cansız bedenine ulaştı.

IRGATLIKLA GEÇİMİNİ SAĞLIYOR

Tarlalarda ırgatlık yaparak geçimini sağlayan Ahmet Meme, her gün kaybettiği oğlunun acısını yaşadığını söyledi. Babasından kalan evin yanarak kullanılmaz hale gelmesiyle adeta ortada kaldıklarını anlatan dertli adam, “Kendi imkanlarımla bu evi tadilat yaptırmam mümkün değil. Geçici olarak iki çocuğum, babam ve kız kardeşimle bir konteynırda barınmak zorundayız.” dedi.

6 KİŞİ BİR KONTEYNIRDA

Devlet büyükleri ile hayırseverlerden evinin tadilatı için destek bekleyen Ahmet Meme, “Irgatlık yaparak evimi geçindirmeye çabalıyorum. Yangınla birlikte düzenimiz bozuldu. Oğlumu kaybetmenin acısını yaşarken evin yeniden onarımı için ne yapacağımı bilemiyorum. Büyüklerimizden veya hayırseverlerden buranın onarımı için katkı bekliyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.