KONYA’DAN GELDİ ÇAKALDERE’DE ÖLDÜ

03.02.2020 - 17:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1544+ kez okundu.
 

KONYA’DAN GELDİ ÇAKALDERE’DE ÖLDÜ

  Adana’nın Ceyhan ilçesindeki trafik kazasında genç bir kadın hayatını kaybetti.  Kaza, geçtiğimiz cumartesi günü, erken saatlerde D-400 Karayolu Çakaldere mevkiinde yaşandı. İddialara göre, Mehtap Ateş, bir süre gönül ilişkisi yaşadığı Murat A. ile buluşmak için Konya'dan Ceyhan'a geldi. Ateş, sabahın erken saatlerinde gezmek için Murat A. ve arkadaşı Doğan T. ile otomobille Adana’ya doğru yola çıktı. Alkol aldığı da öne sürülen genç kadın, tuvalet ihtiyacı için otomobili durdurdu. Genç kadın uzun süre gelmeyince otomobildeki iki arkadaş, aramaya başladı. Yolda kan izlerine rastlayan arkadaşlar, polise haber verdi. Polis ekipleri, Mehtap Ateş’in karşıdan karşıya geçerken trafik kazasında hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Adana’nın Ceyhan ilçesindeki trafik kazasında genç bir kadın hayatını kaybetti. 
Kaza, geçtiğimiz cumartesi günü, erken saatlerde D-400 Karayolu Çakaldere mevkiinde yaşandı. İddialara göre, Mehtap Ateş, bir süre gönül ilişkisi yaşadığı Murat A. ile buluşmak için Konya'dan Ceyhan'a geldi. Ateş, sabahın erken saatlerinde gezmek için Murat A. ve arkadaşı Doğan T. ile otomobille Adana’ya doğru yola çıktı. Alkol aldığı da öne sürülen genç kadın, tuvalet ihtiyacı için otomobili durdurdu. Genç kadın uzun süre gelmeyince otomobildeki iki arkadaş, aramaya başladı. Yolda kan izlerine rastlayan arkadaşlar, polise haber verdi. Polis ekipleri, Mehtap Ateş’in karşıdan karşıya geçerken trafik kazasında hayatını kaybettiğini belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.