Konyaspor’dan Can Demir Aktav resmen Demirspor’da…

SPOR 21.06.2017 - 15:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1534+ kez okundu.
 

Konyaspor’dan Can Demir Aktav resmen Demirspor’da…

Konyaspor’dan transfer edilen Can Demir Aktav, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini Adana Demirsporlu yapan imzayı attı.
Konyaspor’dan transfer edilen Can Demir Aktav, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini Adana Demirsporlu yapan imzayı attı. Alt Yapı ve Amatör Spor Dalları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Bozan’la birlikte imza töreninde hazır bulunan Stadyum ve Taraftartan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İzzettin Turgut, Adana Demirspor camiasının ve tüm Türkiye’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ederek başladığı konuşmasında, Konyaspor’dan yeni transfer edilen Can Demir Aktav’ın kulübe hayırlı olması dileklerinde bulundu. HAYALLERİMİN TAKIMINA GELDİM Kadir Gecesi gibi mübarek bir günde kendisini Adana Demirsporlu yapan imzayı atmaktan mutlu olduğunu söyleyen Can Demir Aktav da, ‘çocukluk hayalim’ dediği takıma geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Hayalinin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan başta Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Aktav, Demirspor’un yeni bir oluşum içinde olduğunu belirterek, “Demirspor’un güzel hedefleri var. Ben de bu hedefler doğrultusunda var gücümle çalışarak hak ettiği yere getirmek için geldim. Futbola Adana’da, amatör kümede mücadele eden Çukurovaspor’da başladım. Konya Anadolu Selçuklu’da profesyonel oldum. 4-5 yıl oynadıktan sonra Konyaspor transfer oldum. Kupa maçlarında ve lig maçlarının bir çoğunda görev aldım. Konyaspor’u çalıştıran Aykut Kocaman hocamın iznini de alarak Demirspor’a geldim. Futbol gelişimimde Aykut Hocamın ve Konyaspor’un çok katkısı oldu. Konyaspor yönetimine de ayrıca teşekkür ederim. Çok sayıda tam istemesine rağmen doğduğum, büyüdüğüm ve hayallerimi süsleyen Adana Demirspor’u tercih ettim. Tek hedefim Adana Demirspor’da şampiyonluk yaşamak. Demirspor’un şampiyon olması için elimden geleni yapacağım.” diye konuştu. Daha sonra, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzettin Turgut ve Kazım Bozan ile birlikte, yni transfer Can Demir Aktav imzaları attılar. İmza töreninde genç oyuncu Can Demir Aktav’ın babası Yalçın Aktav da hazır bulunarak oğluna destek verdi.
Konyaspor’dan transfer edilen Can Demir Aktav, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini Adana Demirsporlu yapan imzayı attı.

Konyaspor’dan transfer edilen Can Demir Aktav, Aytaç Durak Tesisleri'nde düzenlenen törenle kendisini Adana Demirsporlu yapan imzayı attı.

Alt Yapı ve Amatör Spor Dalları’ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Bozan’la birlikte imza töreninde hazır bulunan Stadyum ve Taraftartan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İzzettin Turgut, Adana Demirspor camiasının ve tüm Türkiye’nin Kadir Gecesi’ni tebrik ederek başladığı konuşmasında, Konyaspor’dan yeni transfer edilen Can Demir Aktav’ın kulübe hayırlı olması dileklerinde bulundu.

HAYALLERİMİN TAKIMINA GELDİM

Kadir Gecesi gibi mübarek bir günde kendisini Adana Demirsporlu yapan imzayı atmaktan mutlu olduğunu söyleyen Can Demir Aktav da, ‘çocukluk hayalim’ dediği takıma geldiğinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Hayalinin gerçekleşmesinde büyük katkısı olan başta Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür eden Aktav, Demirspor’un yeni bir oluşum içinde olduğunu belirterek, “Demirspor’un güzel hedefleri var. Ben de bu hedefler doğrultusunda var gücümle çalışarak hak ettiği yere getirmek için geldim. Futbola Adana’da, amatör kümede mücadele eden Çukurovaspor’da başladım. Konya Anadolu Selçuklu’da profesyonel oldum. 4-5 yıl oynadıktan sonra Konyaspor transfer oldum. Kupa maçlarında ve lig maçlarının bir çoğunda görev aldım. Konyaspor’u çalıştıran Aykut Kocaman hocamın iznini de alarak Demirspor’a geldim. Futbol gelişimimde Aykut Hocamın ve Konyaspor’un çok katkısı oldu. Konyaspor yönetimine de ayrıca teşekkür ederim. Çok sayıda tam istemesine rağmen doğduğum, büyüdüğüm ve hayallerimi süsleyen Adana Demirspor’u tercih ettim. Tek hedefim Adana Demirspor’da şampiyonluk yaşamak. Demirspor’un şampiyon olması için elimden geleni yapacağım.” diye konuştu.

Daha sonra, Yönetim Kurulu Üyeleri İzzettin Turgut ve Kazım Bozan ile birlikte, yni transfer Can Demir Aktav imzaları attılar. İmza töreninde genç oyuncu Can Demir Aktav’ın babası Yalçın Aktav da hazır bulunarak oğluna destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.