KORKAK ZEYDAN!

GÜNDEM 04.11.2018 - 16:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1485+ kez okundu.
 

KORKAK ZEYDAN!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katıldığı bir TV programında MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yeniden aday olmasının kendi partileri için büyük avantaj olduğunu söylemesi tartışmalara neden oldu. MHP’li Akyürek, twitter üzerinden “Korkak Zeydan” diye tepki gösterdi.  KARALAR’IN SÖZLERİ Zeydan Karalar, Hüseyin Sözlü’nün adaylığı için  “4,5 yıl içerisinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin geldiği noktayı ve yapamadıklarını tüm Adana gördü. Üstüne üstlük İYİ Parti’nin varlığı bunların oylarının iyice dağılmasını sağlıyor. Partimiz için doğru aday çıkarmak kaydıyla tüm bunlar avantajımızadır.” dedi.   ADANALI KORKAKLARI SEVMEZ Karalar’ın bu sözlerine ise Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ramazan Akyürek twitter üzerinden sert bir yanıt verdi. Akyürek, “Beyazcam gerisinde avantajdan bahseden Karalar, Adanalı hemşehrilerimizin Sözlü sevgisinden korktuğu için mi Büyükşehir adayıyım demekten korkuyor? Korkak Zeydan. Adanalı korkakları sevmez” paylaşımında bulundu.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katıldığı bir TV programında MHP’li Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün yeniden aday olmasının kendi partileri için büyük avantaj olduğunu söylemesi tartışmalara neden oldu. MHP’li Akyürek, twitter üzerinden “Korkak Zeydan” diye tepki gösterdi. 

KARALAR’IN SÖZLERİ
Zeydan Karalar, Hüseyin Sözlü’nün adaylığı için  “4,5 yıl içerisinde Adana Büyükşehir Belediyesi’nin geldiği noktayı ve yapamadıklarını tüm Adana gördü. Üstüne üstlük İYİ Parti’nin varlığı bunların oylarının iyice dağılmasını sağlıyor. Partimiz için doğru aday çıkarmak kaydıyla tüm bunlar avantajımızadır.” dedi.  
ADANALI KORKAKLARI SEVMEZ
Karalar’ın bu sözlerine ise Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ramazan Akyürek twitter üzerinden sert bir yanıt verdi. Akyürek, “Beyazcam gerisinde avantajdan bahseden Karalar, Adanalı hemşehrilerimizin Sözlü sevgisinden korktuğu için mi Büyükşehir adayıyım demekten korkuyor? Korkak Zeydan. Adanalı korkakları sevmez” paylaşımında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.