KÖROĞLU: HAKEMLERE TAKILDIK

SPOR 15.10.2019 - 16:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2030+ kez okundu.
 

KÖROĞLU: HAKEMLERE TAKILDIK

    Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'un çiçeği burnunda takımı Pozantıspor'da alınan peşpeşe mağlubiyetler can sıkmaya başladı. Takımın son durumunu değerlendiren Teknik Direktör Fehim Köroğlu, alınan mağlubiyetleri hakeme bağlarken, "Üzerimizde bir gudümsüzlük mü, yani uğursuzluk mu var? anlayamadım. Hakemlere takıldık" diye sordu. HAKEM 'HAKİKATEN GOLMÜŞ' DEDİ Pozantıspor'un oynadığı 4 maçın değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Fehim Köroğlu, "Elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz ama hakemlerden çok sıkıntılıyız" diye konuştu. "İlk hafta 0-0 sona eredn Tüysüzspor maçında bariz golümüzü vermediler" diyerek konuşmasına devam eden Köroğlu, "Maç sonu Arif Subaşı'na, pozisyonun videosunu gösterdiğimizde, "İnsanız. Hata yapmışız, hakikaten golmüş" diyen bir hakemle oynadık. İskenderunspor maçının son dakikalarında ise penaltıdan bir gol yedik. Karambolde oluşan bir pozisyondu. Oyuncumuzun eli vücuduna yapışıktı. Yeni kurallarda elin vücuttan tam açık olması gerekiyordu. Oyuncumuz art niyetli değildi. O mesaeden gelen topa elini çekemezdi. Belirli bir açıda olması gerekiyordu. Çocuklarımız çok üstün ve gayretli bir maç oynadılar. Üstün performans sergileyen futbolcularımıngayretini yediler" dedi. 2 NET POZİSYONU KAÇIRDIK İskenderunspor maçın son dakikalarında, yedikleri penaltı golünden sonra Arda ve Vedat'ın ayağından iki önemli pozisyonu kaçırdıklarını ifade eden Teknik Direktör Fehim Köroğlu, "Maçın ilk vuruşunda ise, uzun topla Oğuz kesti, Vedat onsekizin içinde bomboşken vuramadı. Takım yavaş yavaş oturuyor. Oyuncularımız birbirini biraz daha tanıyor ve iyi oynuyor. Deplasmanda Eşmekayaspor'u 3-1 yenmiştik. Orada da müthiş oynadık" diyerek oyuncularına övgüler yağdırdı. Futbolcularının tamamına yakınının Adana çocuğu olduğunu belirten Köroğlu, Onursal Başkan Mustafa Çay'ın da kulüp için büyük emek sar ettiğini söyledi. Adana'dan gelen futbolcularının, Başkan Mustafa Çay'ın gayretleriyle Pozantı'da konaklatıldıklarını hatırlatan Köroğlu, "Antrenmanlarımız tam kadro ile devam ediyor. Bazı durumlarda Salı idmanlarını Adana'da yapıyoruz ama BEYSO'da okuyan çocuklarımızın mağdur olmaması için bazı haftalar Pozantı'da da Salı antrenmanlarını yapıyoruz" dedi. CEYHANSPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ Ceyhanspor maçını da değerlendiren Köroğlu, "Bu maçı mutlaka kazanmak istiyuz. Stoper Batuhan, bileğinden sakat. İlk maçta çok iyi oynamıştı. Bu haftaya yetiştirmeye çalışacağız. Cezalı oyuncumuz da yok. Sahamızda oynayacağımız Ceyhanspor karşılaşmasına tüm Pozantılıları destek olmaları için maça davet ediyorum" dedi.  

 

 

Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'un çiçeği burnunda takımı Pozantıspor'da alınan peşpeşe mağlubiyetler can sıkmaya başladı. Takımın son durumunu değerlendiren Teknik Direktör Fehim Köroğlu, alınan mağlubiyetleri hakeme bağlarken, "Üzerimizde bir gudümsüzlük mü, yani uğursuzluk mu var? anlayamadım. Hakemlere takıldık" diye sordu.

HAKEM 'HAKİKATEN GOLMÜŞ' DEDİ

Pozantıspor'un oynadığı 4 maçın değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Fehim Köroğlu, "Elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz ama hakemlerden çok sıkıntılıyız" diye konuştu. "İlk hafta 0-0 sona eredn Tüysüzspor maçında bariz golümüzü vermediler" diyerek konuşmasına devam eden Köroğlu, "Maç sonu Arif Subaşı'na, pozisyonun videosunu gösterdiğimizde, "İnsanız. Hata yapmışız, hakikaten golmüş" diyen bir hakemle oynadık. İskenderunspor maçının son dakikalarında ise penaltıdan bir gol yedik. Karambolde oluşan bir pozisyondu. Oyuncumuzun eli vücuduna yapışıktı. Yeni kurallarda elin vücuttan tam açık olması gerekiyordu. Oyuncumuz art niyetli değildi. O mesaeden gelen topa elini çekemezdi. Belirli bir açıda olması gerekiyordu. Çocuklarımız çok üstün ve gayretli bir maç oynadılar. Üstün performans sergileyen futbolcularımıngayretini yediler" dedi.

2 NET POZİSYONU KAÇIRDIK

İskenderunspor maçın son dakikalarında, yedikleri penaltı golünden sonra Arda ve Vedat'ın ayağından iki önemli pozisyonu kaçırdıklarını ifade eden Teknik Direktör Fehim Köroğlu, "Maçın ilk vuruşunda ise, uzun topla Oğuz kesti, Vedat onsekizin içinde bomboşken vuramadı. Takım yavaş yavaş oturuyor. Oyuncularımız birbirini biraz daha tanıyor ve iyi oynuyor. Deplasmanda Eşmekayaspor'u 3-1 yenmiştik. Orada da müthiş oynadık" diyerek oyuncularına övgüler yağdırdı.

Futbolcularının tamamına yakınının Adana çocuğu olduğunu belirten Köroğlu, Onursal Başkan Mustafa Çay'ın da kulüp için büyük emek sar ettiğini söyledi. Adana'dan gelen futbolcularının, Başkan Mustafa Çay'ın gayretleriyle Pozantı'da konaklatıldıklarını hatırlatan Köroğlu, "Antrenmanlarımız tam kadro ile devam ediyor. Bazı durumlarda Salı idmanlarını Adana'da yapıyoruz ama BEYSO'da okuyan çocuklarımızın mağdur olmaması için bazı haftalar Pozantı'da da Salı antrenmanlarını yapıyoruz" dedi.

CEYHANSPOR MAÇINI KAZANMALIYIZ

Ceyhanspor maçını da değerlendiren Köroğlu, "Bu maçı mutlaka kazanmak istiyuz. Stoper Batuhan, bileğinden sakat. İlk maçta çok iyi oynamıştı. Bu haftaya yetiştirmeye çalışacağız. Cezalı oyuncumuz da yok. Sahamızda oynayacağımız Ceyhanspor karşılaşmasına tüm Pozantılıları destek olmaları için maça davet ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.