Korursa Koroplast korur, yaşamınıza dokunur!

GÜNDEM 20.06.2019 - 15:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3021+ kez okundu.
 

Korursa Koroplast korur, yaşamınıza dokunur!

  Geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast, “Korursa Koroplast Korur” sloganıyla yeni bir reklam filmi kampanyası başlattı. Koroplast dijitalde yayınladığı iki yeni filminde, çift kilitli ve fermuarlı poşetlerin koruyucu özelliğini ön plana çıkararak tüketicilerin yaşamlarını nasıl kolaylaştırdığına vurgu yapıyor.     Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen lider markası Koroplast’ın iki yeni reklam filmi dijital ortamlarda yayınlanmaya başladı. #KoroplastKorur etiketi ile yayınlanan reklam filmlerinde, 38 yıllık uzmanlığı ve deneyimiyle geliştirdiği ürünlerin koruyucu özelliğini öne çıkaran Koroplast, yediden yetmişe herkesin yaşamına dokunuyor.   Filmlerde “Çift Kilitli Poşet” ve “Fermuarlı Poşet” ürünlerinin dayanıklılığı ve tüketicilerin yaşamını kolaylaştırıcı özellikleri eğlenceli bir dil ile yansıtılırken spor, seyahat, eğitim, çocuk bakımı gibi sayısız ve farklı alanlarda bu poşetlerin herkesin yaşamına nasıl dokunduğu da gözler önüne seriliyor.   Değişik ebatlarda, her türlü kullanım ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan dayanıklı ve sızdırmaz çift kilitli ve fermuarlı poşetler, tüketiciler için hayatı hiç olmadığı kadar kolaylaştırırken içindeki ürünleri sımsıkı koruyarak tüketicilere güven de veriyor. Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast’ın çift kilitli ve fermuarlı poşetleri bulaşık makinelerinde de 20 defaya kadar yıkanabiliyor.   Koroplast’ın reklam filmlerini aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz izleyebilirsiniz. https://youtu.be/6KfEyGTTLaI https://youtu.be/Ocha0R-lyFc   Kampanya Künyesi   Reklamveren: Koroplast   ·        Reklamveren Yetkilisi: Lizi Mitrani Yılmaz, Bengü Kıran, Bengü Ağacan ·        Reklam Ajansı: Vapp Works ·        Kreatif Direktör: Orhan Tanak, Gül Arı ·        Kreatif Ekip: Ahmet Şekerli, Uğur Tatlıdil, Eda Kurtoğlu ·        Müşteri İlişkileri Ekibi: Burcu Erenkuş, Zeynep Ceylan, Özge Özen ·        Medya Planlama Ajansı: OMD Türkiye ·        Prodüksiyon Şirketi: Vapp Prodüksiyon ·        Yönetmen: Tunç Erenkuş ·        DOP: Engin Özkaya ·        Prodüktör: Gökhan Yıldız ·        Müzik: Jingledak   Koroplast Hakkında: Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten, Türkiye’nin kendi kategorisinde tek Helal Sertifikalı ürünlerine sahip markası Koroplast, Türk tüketicisini 80'li yıllarda ilk defa çöp torbasıyla tanıştırdı ve planlı yatırımlarıyla sektöründe her zaman ilkeleri gerçekleştirdi. Koroplast bugün çöp torbası ve buzdolabı poşeti başta olmak üzere, streç film, alüminyum folyo, kilitli poşet, fırın torbası, pişirme kağıdı, mikrodalga pişirme torbası, buz torbası ve dondurulmuş gıda torbasıyla birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Müşterilerinin desteği, 38 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanımı, Ar-Ge yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu sayesinde marka haline gelen Koroplast, ilklere imza atmaya ve tüketicilerinin içlerini rahat ettirmeye devam ediyor.

 

Geliştirdiği ürünlerle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast, “Korursa Koroplast Korur” sloganıyla yeni bir reklam filmi kampanyası başlattı. Koroplast dijitalde yayınladığı iki yeni filminde, çift kilitli ve fermuarlı poşetlerin koruyucu özelliğini ön plana çıkararak tüketicilerin yaşamlarını nasıl kolaylaştırdığına vurgu yapıyor.

 

 

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen lider markası Koroplast’ın iki yeni reklam filmi dijital ortamlarda yayınlanmaya başladı. #KoroplastKorur etiketi ile yayınlanan reklam filmlerinde, 38 yıllık uzmanlığı ve deneyimiyle geliştirdiği ürünlerin koruyucu özelliğini öne çıkaran Koroplast, yediden yetmişe herkesin yaşamına dokunuyor.

 

Filmlerde “Çift Kilitli Poşet” ve “Fermuarlı Poşet” ürünlerinin dayanıklılığı ve tüketicilerin yaşamını kolaylaştırıcı özellikleri eğlenceli bir dil ile yansıtılırken spor, seyahat, eğitim, çocuk bakımı gibi sayısız ve farklı alanlarda bu poşetlerin herkesin yaşamına nasıl dokunduğu da gözler önüne seriliyor.

 

Değişik ebatlarda, her türlü kullanım ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanan dayanıklı ve sızdırmaz çift kilitli ve fermuarlı poşetler, tüketiciler için hayatı hiç olmadığı kadar kolaylaştırırken içindeki ürünleri sımsıkı koruyarak tüketicilere güven de veriyor. Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten Koroplast’ın çift kilitli ve fermuarlı poşetleri bulaşık makinelerinde de 20 defaya kadar yıkanabiliyor.

 

Koroplast’ın reklam filmlerini aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz izleyebilirsiniz.

 

Kampanya Künyesi

 

Reklamveren: Koroplast

 

·        Reklamveren Yetkilisi: Lizi Mitrani Yılmaz, Bengü Kıran, Bengü Ağacan

·        Reklam Ajansı: Vapp Works

·        Kreatif Direktör: Orhan Tanak, Gül Arı

·        Kreatif Ekip: Ahmet Şekerli, Uğur Tatlıdil, Eda Kurtoğlu

·        Müşteri İlişkileri Ekibi: Burcu Erenkuş, Zeynep Ceylan, Özge Özen

·        Medya Planlama Ajansı: OMD Türkiye

·        Prodüksiyon Şirketi: Vapp Prodüksiyon

·        Yönetmen: Tunç Erenkuş

·        DOP: Engin Özkaya

·        Prodüktör: Gökhan Yıldız

·        Müzik: Jingledak

 

Koroplast Hakkında:

Kalite ve teknolojisiyle tüketicilerin yaşam kalitesini yükselten, Türkiye’nin kendi kategorisinde tek Helal Sertifikalı ürünlerine sahip markası Koroplast, Türk tüketicisini 80'li yıllarda ilk defa çöp torbasıyla tanıştırdı ve planlı yatırımlarıyla sektöründe her zaman ilkeleri gerçekleştirdi. Koroplast bugün çöp torbası ve buzdolabı poşeti başta olmak üzere, streç film, alüminyum folyo, kilitli poşet, fırın torbası, pişirme kağıdı, mikrodalga pişirme torbası, buz torbası ve dondurulmuş gıda torbasıyla birlikte geniş bir ürün yelpazesine sahip. Müşterilerinin desteği, 38 yıllık bilgi birikimi, teknolojik donanımı, Ar-Ge yatırımları ve uzman satış-pazarlama kadrosu sayesinde marka haline gelen Koroplast, ilklere imza atmaya ve tüketicilerinin içlerini rahat ettirmeye devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.