KOŞA KOŞA OKULA, KOŞA KOŞA KAZI KAZAN’A!

GÜNDEM 09.09.2019 - 13:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2339+ kez okundu.
 

KOŞA KOŞA OKULA, KOŞA KOŞA KAZI KAZAN’A!

  M1 Adana Alışveriş Merkezi okulların açılması ile birlikte çocuklar ve aileleri ile birlikte okula dönüş heyecanını yaşıyor.  2019-2020 yarıyılı eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte M1 Adana AVM’de bulunan  birbirinden farklı mağazalar avantajları ile sizleri bekliyor.     M1 Adana AVM, yaz aylarında düzenlemiş olduğu birbirinden farklı etkinlikler ile Adanalılara keyifli programlar sundu ve yeni dönemde yeni etkinlikleri ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 2019-2020 yarıyılının başlaması ve okulların açılması,  ziyeretçilerin Adana’nın alışveriş ve sosyal etkinlikler açısından  en güvenilir Alışveriş merkezi olan M1 Adana yı tercih etmelerine sebep oldu. 30 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında günde 4 seans olarak düzenlenen ‘’koşa koşa okula, koşa koşa teraryuma’’ etkinliği ile  minikler okul öncesi Teraryum atölyesi ile dolu dolu eğlenmenin tadına varırken aileleri ile keyifli vakit geçirdiler. 10 gün süren etkinlikte çocuklar kendi yapmış oldukları teraryum’a sahip olmanın yanı sıra  yaratıcılık ve özgüvenlerini geliştirmelerine katkı sağladılar. Etkinlik bitiminde sertifikalarını alarak hatıra fotoğrafı çekildiler.   M1 ADANA ÇOK DAHA AVANTAJLI   Tatilin bitmesi ile birlikte ‘’Okula Dönüş’’ mottosuyla  M1 Adana AVM’de sosyal medya üzerinden kampanyalar devam ediyor. 2 Eylül – 13 Eylül tarihleri arasında M1 Adana AVM’den  yapılacak olan her 500 TL’lik alışverişe 100 TL’ye varan hediye çeki kazanma fırsatını kaçırmayın. Kampanyaya katılmak için M1 Adana Mobil uygulamasını indirin, kazı kazan ile fırsatları yakalayın. Okul alışverişinde fırsatlar sizler için sürüyor.  Bir çok ürün haftaya özel indirimleri ile size özel M1 Adana AVM’de.               M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.  

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi okulların açılması ile birlikte çocuklar ve aileleri ile birlikte okula dönüş heyecanını yaşıyor.  2019-2020 yarıyılı eğitim ve öğretim yılının başlaması ile birlikte M1 Adana AVM’de bulunan  birbirinden farklı mağazalar avantajları ile sizleri bekliyor.

 

 

M1 Adana AVM, yaz aylarında düzenlemiş olduğu birbirinden farklı etkinlikler ile Adanalılara keyifli programlar sundu ve yeni dönemde yeni etkinlikleri ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 2019-2020 yarıyılının başlaması ve okulların açılması,  ziyeretçilerin Adana’nın alışveriş ve sosyal etkinlikler açısından  en güvenilir Alışveriş merkezi olan M1 Adana yı tercih etmelerine sebep oldu. 30 Ağustos – 8 Eylül tarihleri arasında günde 4 seans olarak düzenlenen ‘’koşa koşa okula, koşa koşa teraryuma’’ etkinliği ile  minikler okul öncesi Teraryum atölyesi ile dolu dolu eğlenmenin tadına varırken aileleri ile keyifli vakit geçirdiler. 10 gün süren etkinlikte çocuklar kendi yapmış oldukları teraryum’a sahip olmanın yanı sıra  yaratıcılık ve özgüvenlerini geliştirmelerine katkı sağladılar. Etkinlik bitiminde sertifikalarını alarak hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

M1 ADANA ÇOK DAHA AVANTAJLI

 

Tatilin bitmesi ile birlikte ‘’Okula Dönüş’’ mottosuyla  M1 Adana AVM’de sosyal medya üzerinden kampanyalar devam ediyor. 2 Eylül – 13 Eylül tarihleri arasında M1 Adana AVM’den  yapılacak olan her 500 TL’lik alışverişe 100 TL’ye varan hediye çeki kazanma fırsatını kaçırmayın. Kampanyaya katılmak için M1 Adana Mobil uygulamasını indirin, kazı kazan ile fırsatları yakalayın. Okul alışverişinde fırsatlar sizler için sürüyor.  Bir çok ürün haftaya özel indirimleri ile size özel M1 Adana AVM’de.

 

 

 

 

 

 

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi'nin etkinlik programı ve kampanya detaylarından haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takip edebilir, mobil uygulamayı apple store ve google play üzerinden  indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.