Köse’den köy öğrencilerine tatil öncesi yazarından imzalı kitap

GÜNDEM 17.01.2019 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2594+ kez okundu.
 

Köse’den köy öğrencilerine tatil öncesi yazarından imzalı kitap

Köse Tatlıcılık, yarıyıl tatili öncesi köy öğrencilerini yazarından imzalı kitapla sevindirdi. Köse Tatlıcılık, Adana TÜYAP’da açılan Çukurova Kitap Fuarı’nda yazar Buket Uzuner’e önce baklava ikram etti ardından da Kaşlıca Köyü İlkokulu’nda eğitim öğretim gören çocuklara kitaplarını imzalattı. Uzuner’e köy okullarına yönelik faaliyetlerini anlatan Köse yetkilileri, Uzuner’den destek istedi. Öğrencilere hitaben başarı mesajları yazıp kitabını imzalayan Uzuner, çocuklara yapılan hizmetten övgüyle söz edip Köse’ye teşekkür etti. Köse yetkileri daha sonra adlarına imzalı kitapları Kaşlıca Köyü’ne götürerek tatil öncesi öğrencilere sürpriz yaptı. İmzalı kitaplarını alan öğrenciler birbirlerine sarılarak sevinçlerini gösterdi. Öğrencilerden Abdullah Sönmez, Köse’nin daha önce de kendilerini Adana’da hem eğlence alanında eğlendirdiğini hem de sinemaya götürdüğünü hatırlatarak, “Bugün de adımıza imzalı kitap getirmişler. Çok mutlu oldum. Tatilde hem doyasıya eğleneceğim hem de bu kitabı okuyacağım.” diye konuştu.

Köse Tatlıcılık, yarıyıl tatili öncesi köy öğrencilerini yazarından imzalı kitapla sevindirdi.

Köse Tatlıcılık, Adana TÜYAP’da açılan Çukurova Kitap Fuarı’nda yazar Buket Uzuner’e önce baklava ikram etti ardından da Kaşlıca Köyü İlkokulu’nda eğitim öğretim gören çocuklara kitaplarını imzalattı. Uzuner’e köy okullarına yönelik faaliyetlerini anlatan Köse yetkilileri, Uzuner’den destek istedi. Öğrencilere hitaben başarı mesajları yazıp kitabını imzalayan Uzuner, çocuklara yapılan hizmetten övgüyle söz edip Köse’ye teşekkür etti.

Köse yetkileri daha sonra adlarına imzalı kitapları Kaşlıca Köyü’ne götürerek tatil öncesi öğrencilere sürpriz yaptı. İmzalı kitaplarını alan öğrenciler birbirlerine sarılarak sevinçlerini gösterdi.

Öğrencilerden Abdullah Sönmez, Köse’nin daha önce de kendilerini Adana’da hem eğlence alanında eğlendirdiğini hem de sinemaya götürdüğünü hatırlatarak, “Bugün de adımıza imzalı kitap getirmişler. Çok mutlu oldum. Tatilde hem doyasıya eğleneceğim hem de bu kitabı okuyacağım.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.