Kostümler Giyildi, Makyajlar Yapıldı

GÜNDEM 06.04.2019 - 13:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2473+ kez okundu.
 

Kostümler Giyildi, Makyajlar Yapıldı

  Karnaval kapsamında kurulan stantta,  ziyaretçilerine sürpriz armağanlar sunan Adana Optimum, kortej yürüyüşünde ise Armillaria Korteji ile ilk sırada yer alacak.   ADANA / Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her yıl Nisan ayının ilk haftasında heyecanla beklenen Uluslararası Portokal Çiçeği Karnavalına Armillaria Korteji ile ilk sırada katılıyor.   Nisan ayında portokal çiçeklerinin açıp, etrafa mis kokuların yayılmasıyla birlikte geleneksel olarak düzenlenen karnaval için hazırlıklarını tamamlayan Optimum,  Karnaval kapsamında kurulan stantlarda da ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Ziyaretçilerine sürpriz hediyeler sunan Optimum Standı, ilgi odağı olurken, Cumartesi günü gerçekleştirilecek kortej yürüyüşünün yıldızı olmaya aday.   Optimum, bu yıl 7'ncisi gerçekleşen Türkiye'nin ilk ve tek sokak karnavalı kapsamındaki ilk şovunu 6 Nisan Cumartesi günü saat 14.30’da AVM’de gerçekleştirecek. Birbirinden ilginç giysileri, uzun tahta bacak şovları  ve makyajları ile karnaval coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Optimum, saat 17.00’de ise Ziyaşapaşa şovunu gerçekleştirecek. Optimum, karnavalın en ilgi çekici ekibi olmaya aday Armillaria Korteji  ile ilk sırasında yer alacak.   

 

Karnaval kapsamında kurulan stantta,  ziyaretçilerine sürpriz armağanlar sunan Adana Optimum, kortej yürüyüşünde ise Armillaria Korteji ile ilk sırada yer alacak.

 

ADANA / Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, her yıl Nisan ayının ilk haftasında heyecanla beklenen Uluslararası Portokal Çiçeği Karnavalına Armillaria Korteji ile ilk sırada katılıyor.

 

Nisan ayında portokal çiçeklerinin açıp, etrafa mis kokuların yayılmasıyla birlikte geleneksel olarak düzenlenen karnaval için hazırlıklarını tamamlayan Optimum,  Karnaval kapsamında kurulan stantlarda da ziyaretçilerini ağırlamaya başladı. Ziyaretçilerine sürpriz hediyeler sunan Optimum Standı, ilgi odağı olurken, Cumartesi günü gerçekleştirilecek kortej yürüyüşünün yıldızı olmaya aday.

 

Optimum, bu yıl 7'ncisi gerçekleşen Türkiye'nin ilk ve tek sokak karnavalı kapsamındaki ilk şovunu 6 Nisan Cumartesi günü saat 14.30’da AVM’de gerçekleştirecek. Birbirinden ilginç giysileri, uzun tahta bacak şovları  ve makyajları ile karnaval coşkusunu doyasıya yaşatacak olan Optimum, saat 17.00’de ise Ziyaşapaşa şovunu gerçekleştirecek. Optimum, karnavalın en ilgi çekici ekibi olmaya aday Armillaria Korteji  ile ilk sırasında yer alacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.