Koton’un Sonbahar-Kış Partywear Koleksiyonu ile Kış Partilerine Dönüş Başlıyor

GÜNDEM 12.10.2018 - 13:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2316+ kez okundu.
 

Koton’un Sonbahar-Kış Partywear Koleksiyonu ile Kış Partilerine Dönüş Başlıyor

Şehre dönüşün tüm etkisiyle hissedildiği bu günlerde Koton, Sonbahar-Kış Partywear Koleksiyonu ile kış davetleri için benzersiz tasarımlar sunuyor. Koleksiyon, kadifeden payete,jakarlıdan hayvan derisi desenlilere kadar zengin kumaş seçeneği sunarken gümüşten bronza ve altından bakıra ışıltılı metalik parçalarıyla da göz kamaştırıyor.   Moda ve trend öncüsü Koton, zengin kumaş seçeneği ve metalik parçaların ışıltılı etkisiyle yeniden harmanladığıPartywear Koleksiyonu ile şehre dönüşü kutluyor.  Diz üstü ve diz hizası uzunlukların hakim olduğu elbiselerin yanı sıra pantolon-ceket takımlarıyla da göz kamaştıran koleksiyonda; kendinden plise ve pul baskılı uçuşan kumaşlar, çeşitli payet işlemeler, tül, krep şifon, inci ve metal süslemeli kadifeler ön plana çıkıyor.   Her tarza uygun birbirinden farklı tasarımlarıyla modayı herkes için ulaşılabilir kılan Koton, Partywear Koleksiyonu’nda iki ayrı konsept sunuyor.   Kadife ve metalin eşsiz uyumunu keşfedin Kadife, inci ve metalik işleme kumaşların hakim olduğu sonbahar koleksiyonu, abartıdan uzak minimal ve modern bir görünüm sunan metalik yaka düğmeleri ile dikkat çekiyor. Diz üstü ve diz hizası uzunluklara odaklanılan tasarımlarda beli saran, derin boyun dekoltesi, metal işlemeli baskılar ve manşet detayları sezonun trendleri arasında yer alıyor. Metalik payetler ve jakarlı kumaşlar, hayvan derisi desenler ve önü kıvrımlı detayları ile yeniden yorumlanıyor. Yumuşak ve pürüzsüz kadife kumaşlar üzerine metalik noktalarla hafifçe süslendiği pantolon – ceket takımlar ise bu sezonunön çıkan parçalarından.   Payetin bin bir şekli Koton’un yeni koleksiyonunda Sonbahar kış sezonunda düşük omuz detayları ve yere kadar uzanan elbise modelleri yerini derin boyun dekoltesi ile diz üstü ve diz hizası tasarımlara bırakıyor. Ceket görümlü zebra desenli payet elbiselerden çizgili payet gömlek elbiselere, kadife payet elbiselerden kendinden pliseli, uçuş uçuş kumaşların kullanıldığı modellere Koton, yeni sezona ışıltılı yepyeni bir soluk getiriyor. Parlak metal görünümlü renklerin hakim olduğu koleksiyonda; gümüş, bronz, altın ve bakır tonlarının yanı sıra siyah, bordo, saks, koyu lacivert, yeşil, aborjin, kırmızı ve tonlarıyla zengin bir renk paleti sunuyor.   Koton Partywear, sonbahar koleksiyonu eylül, kış koleksiyonu ise ekim ayı itibariyle seçili Koton mağazalarının yanı sıra online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.  

Şehre dönüşün tüm etkisiyle hissedildiği bu günlerde Koton, Sonbahar-Kış Partywear Koleksiyonu ile kış davetleri için benzersiz tasarımlar sunuyor. Koleksiyon, kadifeden payete,jakarlıdan hayvan derisi desenlilere kadar zengin kumaş seçeneği sunarken gümüşten bronza ve altından bakıra ışıltılı metalik parçalarıyla da göz kamaştırıyor.

 

Moda ve trend öncüsü Koton, zengin kumaş seçeneği ve metalik parçaların ışıltılı etkisiyle yeniden harmanladığıPartywear Koleksiyonu ile şehre dönüşü kutluyor.  Diz üstü ve diz hizası uzunlukların hakim olduğu elbiselerin yanı sıra pantolon-ceket takımlarıyla da göz kamaştıran koleksiyonda; kendinden plise ve pul baskılı uçuşan kumaşlar, çeşitli payet işlemeler, tül, krep şifon, inci ve metal süslemeli kadifeler ön plana çıkıyor.

 

Her tarza uygun birbirinden farklı tasarımlarıyla modayı herkes için ulaşılabilir kılan Koton, Partywear Koleksiyonu’nda iki ayrı konsept sunuyor.

 

Kadife ve metalin eşsiz uyumunu keşfedin

Kadife, inci ve metalik işleme kumaşların hakim olduğu sonbahar koleksiyonu, abartıdan uzak minimal ve modern bir görünüm sunan metalik yaka düğmeleri ile dikkat çekiyor. Diz üstü ve diz hizası uzunluklara odaklanılan tasarımlarda beli saran, derin boyun dekoltesi, metal işlemeli baskılar ve manşet detayları sezonun trendleri arasında yer alıyor. Metalik payetler ve jakarlı kumaşlar, hayvan derisi desenler ve önü kıvrımlı detayları ile yeniden yorumlanıyor. Yumuşak ve pürüzsüz kadife kumaşlar üzerine metalik noktalarla hafifçe süslendiği pantolon – ceket takımlar ise bu sezonunön çıkan parçalarından.

 

Payetin bin bir şekli Koton’un yeni koleksiyonunda

Sonbahar kış sezonunda düşük omuz detayları ve yere kadar uzanan elbise modelleri yerini derin boyun dekoltesi ile diz üstü ve diz hizası tasarımlara bırakıyor. Ceket görümlü zebra desenli payet elbiselerden çizgili payet gömlek elbiselere, kadife payet elbiselerden kendinden pliseli, uçuş uçuş kumaşların kullanıldığı modellere Koton, yeni sezona ışıltılı yepyeni bir soluk getiriyor. Parlak metal görünümlü renklerin hakim olduğu koleksiyonda; gümüş, bronz, altın ve bakır tonlarının yanı sıra siyah, bordo, saks, koyu lacivert, yeşil, aborjin, kırmızı ve tonlarıyla zengin bir renk paleti sunuyor.

 

Koton Partywear, sonbahar koleksiyonu eylül, kış koleksiyonu ise ekim ayı itibariyle seçili Koton mağazalarının yanı sıra online alışverişin adresi koton.com’da satışa sunuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.