Kozan Belediyesi semt sahası yapıyor

GÜNDEM 11.01.2021 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1864+ kez okundu.
 

Kozan Belediyesi semt sahası yapıyor

  Kozan Belediyesi park yapım çalışmaları yanı sıra yeni sportif alanlar oluşturmak amacıyla semt sahası yapım çalışmalarında başladı. Karacaoğlan Mahallesi’nde semt sahası yapımına başlayan Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta zemin ıslah çalışmalarını yaparak alan içerisinde çocuklar için bir çim saha ve birde basket sahası yaparak çalışmalarda sona gelindiği açıklandı.   Hedefimiz Yeni Sportif Alanlar Oluşturmak   Yapımında sona gelinen semt sahasının hem mahalle için hem de mahalledeki çocuklar için önemine işaret eden Başkan Özgan, "Zamanla semt sahalarımızı tüm mahallelerimize yaymak için girişimlerimiz devam edecek. Gençlerimiz, çocuklarımız Semt sahalarımızda oyun oynayarak, maçlar yaparak; çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmesini sağlamış olacağız. Böylece halkımızın ve çocuklarımızın sağlıklı ve sporla iç içe vakit geçirebilecekleri alanları onlara kazandırmış olacağız. Ben şimdiden başta çocuklarımız olmak üzere bütün mahallelimize hayırlı olsun diyorum." diye konuştu. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çim ekimi de yapılan sahanın bahara hazır olacağı belirtildi.

 

Kozan Belediyesi park yapım çalışmaları yanı sıra yeni sportif alanlar oluşturmak amacıyla semt sahası yapım çalışmalarında başladı.

Karacaoğlan Mahallesi’nde semt sahası yapımına başlayan Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilk etapta zemin ıslah çalışmalarını yaparak alan içerisinde çocuklar için bir çim saha ve birde basket sahası yaparak çalışmalarda sona gelindiği açıklandı.

 

Hedefimiz Yeni Sportif Alanlar Oluşturmak

 

Yapımında sona gelinen semt sahasının hem mahalle için hem de mahalledeki çocuklar için önemine işaret eden Başkan Özgan, "Zamanla semt sahalarımızı tüm mahallelerimize yaymak için girişimlerimiz devam edecek. Gençlerimiz, çocuklarımız Semt sahalarımızda oyun oynayarak, maçlar yaparak; çocuklarımızın eğlenceli vakit geçirmesini sağlamış olacağız. Böylece halkımızın ve çocuklarımızın sağlıklı ve sporla iç içe vakit geçirebilecekleri alanları onlara kazandırmış olacağız. Ben şimdiden başta çocuklarımız olmak üzere bütün mahallelimize hayırlı olsun diyorum." diye konuştu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çim ekimi de yapılan sahanın bahara hazır olacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.