Kozan’da atık lastikler parklarda kullanılıyor

GÜNDEM 12.10.2020 - 17:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2401+ kez okundu.
 

Kozan’da atık lastikler parklarda kullanılıyor

Kozan Belediyesi araç lastiklerini parklarda dekorasyon olarak kullanıyor. Kozan’da lastik ve taşlar aynı zamanda mimar olan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın talimatı ile Türkeli Mahallesindeki parkta değerlendirildi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından araba lastiğinden çiçek bahçeleri oluşturulma çalışmasının ilk olarak Türkeli Mahallesinde uygulandığını belirterek, “Bu çalışma ile atıklarda geri dönüşüm sağlandığı gibi Atatürk Parkı, Dağılcak ve Kozan Kalesi sonrasında bir açık hava stüdyosu daha Kozan'ımıza kazandırılmış olacak” dedi.  



Kozan Belediyesi araç lastiklerini parklarda dekorasyon olarak kullanıyor.

Kozan’da lastik ve taşlar aynı zamanda mimar olan Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan'ın talimatı ile Türkeli Mahallesindeki parkta değerlendirildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından araba lastiğinden çiçek bahçeleri oluşturulma çalışmasının ilk olarak Türkeli Mahallesinde uygulandığını belirterek, “Bu çalışma ile atıklarda geri dönüşüm sağlandığı gibi Atatürk Parkı, Dağılcak ve Kozan Kalesi sonrasında bir açık hava stüdyosu daha Kozan'ımıza kazandırılmış olacak” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.