KOZAN ESKİ DEVLET HASTANESİ'NİN, DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

GÜNDEM 11.07.2018 - 11:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1294+ kez okundu.
 

KOZAN ESKİ DEVLET HASTANESİ'NİN, DEVİR PROTOKOLÜ İMZALANDI

  Kozan ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi Eski Binası'nın, okul olarak düzenlenmek üzere Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devrini içeren protokol, Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında imzalandı.   EĞİTİM KURUMUNA DÖNÜŞTÜRÜLECEK   İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ile İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’un katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, söz konusu hastane binasında ilk aşamada gerekli keşif ve incelemelerin yapılmasının ardından tadilatı yapılarak eğitim kurumuna dönüştürüleceğini söyledi.   VALİ DEMİRTAŞ, "ADANA'NIN OKUL EKSİKLİĞİNİ GİDERME KONUSUNDAKİ ÇABAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"   Adana'nın okul ve derslik eksikliğini gidermek için ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini vurgulayan Vali Demirtaş, imzalanan protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

Kozan ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi Eski Binası'nın, okul olarak düzenlenmek üzere Milli Eğitim Müdürlüğü'ne devrini içeren protokol, Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında imzalandı.

 

EĞİTİM KURUMUNA DÖNÜŞTÜRÜLECEK

 

İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer ile İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’un katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde açıklama yapan Vali Mahmut Demirtaş, söz konusu hastane binasında ilk aşamada gerekli keşif ve incelemelerin yapılmasının ardından tadilatı yapılarak eğitim kurumuna dönüştürüleceğini söyledi.

 

VALİ DEMİRTAŞ, "ADANA'NIN OKUL EKSİKLİĞİNİ GİDERME KONUSUNDAKİ ÇABAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ"

 

Adana'nın okul ve derslik eksikliğini gidermek için ellerinden gelen çabayı göstermeye devam edeceklerini vurgulayan Vali Demirtaş, imzalanan protokolün hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.