“KUCAKLAŞMAK İÇİN GELİYORUZ”

SİYASET 11.01.2018 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1930+ kez okundu.
 

“KUCAKLAŞMAK İÇİN GELİYORUZ”

Sevgi Aydoğdu, CHP Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkan adaylığını açıkladı
  CHP Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkan adaylığını açıklayan Sevgi Aydoğdu, “Hiç bir ayrım gözetmeksizin her insana ihtiyacımız var. Daha örgütçü, daha özgür, daha mücadeleci ruh ile gruplaşmak için değil, kucaklaşmak için geliyoruz” dedi.  SEÇİM 14 OCAK’TA 14 Ocak Pazar günü yapılacak olan Seyhan İlçe Kadın Kolu seçiminde mevcut Başkan Canan Doğan’a karşı Mor listeyle yarışacak Sevgi Aydoğdu, dün ilçe örgütünde adaylığını açıkladı.  Aydoğdu, “Cumhuriyetçilik, milliyetçilik, halkçılık, devletçilik, laiklik ve devrimcilik ilkeleri ışığında topluma cumhuriyet kazanımlarını, Atatürk ilkelerini benimsetmek için geliyoruz” dedi.  “KARANLIĞA SÜRÜKLENİYORUZ” Ülkenin adım adım zifiri bir karanlığa sürüklendiğini söyleyen Aydoğdu, “Ülkemizin ve halkımızın 2019 seçimlerinde karanlık bir döneme girmesini, halkımızın olası bir ikinci Kurtuluş Savaşı’na başlamasını  önlemek için geliyoruz. Hedefimiz, partimizi daha ileriye taşımaktır. Bütün üyelerimizden destek bekliyorum. Üyelerimizin özgür iradeleriyle hareket edeceğine inanıyorum” diye konuştu.
Sevgi Aydoğdu, CHP Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkan adaylığını açıkladı

 

CHP Seyhan İlçe Kadın Kolu Başkan adaylığını açıklayan Sevgi Aydoğdu, “Hiç bir ayrım gözetmeksizin her insana ihtiyacımız var. Daha örgütçü, daha özgür, daha mücadeleci ruh ile gruplaşmak için değil, kucaklaşmak için geliyoruz” dedi. 
SEÇİM 14 OCAK’TA
14 Ocak Pazar günü yapılacak olan Seyhan İlçe Kadın Kolu seçiminde mevcut Başkan Canan Doğan’a karşı Mor listeyle yarışacak Sevgi Aydoğdu, dün ilçe örgütünde adaylığını açıkladı.  Aydoğdu, “Cumhuriyetçilik, milliyetçilik, halkçılık, devletçilik, laiklik ve devrimcilik ilkeleri ışığında topluma cumhuriyet kazanımlarını, Atatürk ilkelerini benimsetmek için geliyoruz” dedi. 
“KARANLIĞA SÜRÜKLENİYORUZ”
Ülkenin adım adım zifiri bir karanlığa sürüklendiğini söyleyen Aydoğdu, “Ülkemizin ve halkımızın 2019 seçimlerinde karanlık bir döneme girmesini, halkımızın olası bir ikinci Kurtuluş Savaşı’na başlamasını  önlemek için geliyoruz. Hedefimiz, partimizi daha ileriye taşımaktır. Bütün üyelerimizden destek bekliyorum. Üyelerimizin özgür iradeleriyle hareket edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.