KÜÇÜK, ADANA MÜFTÜSÜ HASAN ÇINAR’I ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 09.12.2019 - 14:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2880+ kez okundu.
 

KÜÇÜK, ADANA MÜFTÜSÜ HASAN ÇINAR’I ZİYARET ETTİ

  Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana İl Müftüsü Hasan Çınar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kurum ve çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Müftü Çınar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, kendisine misafirperverliği adına teşekkür etti. Müftü Hasan Çınar, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baro’nun faaliyetlerini ve çalışmalarını da zaman buldukça takip ettiğini ifade etti. Müftü Hasan Çınar ile makamında bir süre görüşen Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ülkemizin aydın din insanlarına ihtiyacı olduğunu ifade etti. Adana Barosu olarak tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ile şehrimizin ve yurttaşlarımızın gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarını vurguladı. Haftalık yayınlanan Cuma hutbelerini ve yarınları takip ettiklerini vurgulayan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın şehit ve gazilerinin özellikle önemli günlerde anılması ve anımsatılması gerektiğine değindi. Dinin toplumun birlik ve beraberliği açısından önemli olduğunu belirtti, ehil din adamlarının önemine işaret etti. Görüşme esnasında kent ve ülke gündemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ardından Müftü Hasan Çınar Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e bizzat kendisinin yazmış olduğu ‘Fetvalar’ adlı kitabını hediye etti. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Diyanet Vakfının ve hayırseverlerin katkısıyla yapılan, temeli Aladağ Kız Öğrenci Yurdu Yangın Faciası ile aynı güne denk gelen kız yurdu nedeniyle teşekkür etti. Bu tür hizmetlerin cemaatler eliyle değil devletin resmî kurumları ile bilhassa Milli Eğitim Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Kurulu eliyle yürütülmesinin önemine işaret etti. Aynı zamanda anne ve babasının hac ibadeti yapmak için müracaat ettiklerini belirterek, bu hususta yapılacak işlemler hakkında da bilgi aldı.  

 

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Adana İl Müftüsü Hasan Çınar'a nezaket ziyaretinde bulundu. Kurum ve çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı.

Müftü Çınar tarafından sıcak ilgiyle karşılanan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, kendisine misafirperverliği adına teşekkür etti.

Müftü Hasan Çınar, Baro Başkanı Av. Veli Küçük’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baro’nun faaliyetlerini ve çalışmalarını da zaman buldukça takip ettiğini ifade etti.

Müftü Hasan Çınar ile makamında bir süre görüşen Baro Başkanı Av. Veli Küçük, ülkemizin aydın din insanlarına ihtiyacı olduğunu ifade etti. Adana Barosu olarak tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ile şehrimizin ve yurttaşlarımızın gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Haftalık yayınlanan Cuma hutbelerini ve yarınları takip ettiklerini vurgulayan Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Kurtuluş Savaşımızın şehit ve gazilerinin özellikle önemli günlerde anılması ve anımsatılması gerektiğine değindi. Dinin toplumun birlik ve beraberliği açısından önemli olduğunu belirtti, ehil din adamlarının önemine işaret etti.

Görüşme esnasında kent ve ülke gündemi hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ardından Müftü Hasan Çınar Baro Başkanı Av. Veli Küçük’e bizzat kendisinin yazmış olduğu ‘Fetvalar’ adlı kitabını hediye etti.

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Diyanet Vakfının ve hayırseverlerin katkısıyla yapılan, temeli Aladağ Kız Öğrenci Yurdu Yangın Faciası ile aynı güne denk gelen kız yurdu nedeniyle teşekkür etti. Bu tür hizmetlerin cemaatler eliyle değil devletin resmî kurumları ile bilhassa Milli Eğitim Bakanlığı ve Kredi Yurtlar Kurulu eliyle yürütülmesinin önemine işaret etti.

Aynı zamanda anne ve babasının hac ibadeti yapmak için müracaat ettiklerini belirterek, bu hususta yapılacak işlemler hakkında da bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.