KÜÇÜK; "ATATÜRK'E VE CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

KÜLTÜR-SANAT 04.05.2017 - 11:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1519+ kez okundu.
 

KÜÇÜK; "ATATÜRK'E VE CUMHURİYET DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

  Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, önceki dönem Baro Başkanlarından Av. M. Ziya Yergök tarafından hediye edilen Atatürk’ün yemek yerken çekilmiş bir fotoğrafını Baro Tesislerine astı. Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Av. Yergök’ün hediyesine ve jestine teşekkür ederek, “Bizim nazarımızda ülkemizin kurtuluş mücadelesinin mimarı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük önder Atatürk’ün yeri çok farklıdır ve özeldir. Atatürk ilkeleri ışığında, aydınlanma ve çağdaşlaşma yolunda yılmadan, usanmadan mücadele edeceğiz. Kurtuluş Savaşı ruhuna, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet değerlerimize her daim bağlı kalacağız ve sahip çıkacağız. Adana Barosu olarak değerli üstadımıza Atatürk fotoğrafı ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir fotoğraf, tesislerimize de çok yakıştı” dedi. Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş ve Baro Saymanı Av. İlknur Önal da programda yer aldılar.

 

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, önceki dönem Baro Başkanlarından Av. M. Ziya Yergök tarafından hediye edilen Atatürk’ün yemek yerken çekilmiş bir fotoğrafını Baro Tesislerine astı.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Av. Yergök’ün hediyesine ve jestine teşekkür ederek, “Bizim nazarımızda ülkemizin kurtuluş mücadelesinin mimarı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük önder Atatürk’ün yeri çok farklıdır ve özeldir. Atatürk ilkeleri ışığında, aydınlanma ve çağdaşlaşma yolunda yılmadan, usanmadan mücadele edeceğiz. Kurtuluş Savaşı ruhuna, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve Cumhuriyet değerlerimize her daim bağlı kalacağız ve sahip çıkacağız. Adana Barosu olarak değerli üstadımıza Atatürk fotoğrafı ve duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir fotoğraf, tesislerimize de çok yakıştı” dedi.

Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş ve Baro Saymanı Av. İlknur Önal da programda yer aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.