KÜÇÜK DOSTLARA ANLAMLI BAĞIŞ

23.04.2019 - 12:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2208+ kez okundu.
 

KÜÇÜK DOSTLARA ANLAMLI BAĞIŞ

    ADANA / Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kullanım ömrünü dolduran çarşaf ve yastıklar, hayvanlara yatak ve yorgan oldu.   Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin eskiyen ya da yırtılarak kullanım ömrünü dolduran yastık ve çarşafları, küçük dostlara yatak ve yorgan olması için Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na bağışlandı.   Sağlık Bakanlığı ve Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından, “Kamu Özel İşbirliği” (PPP) modeli ile işletilen Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.   İnsan hayatının ayrılmaz parçası ve en sadık dostları olan hayvanların sığındıkları barınak koşullarının iyileştirilmesi için bağışçılara önemli görevler düşüyor. Bunun bilincinde olan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi; hastanede kullanım ömrünü tamamlayan çarşaf ve yastık gibi tüm tekstil ürünlerini hayvan barınağına bağışladı.   Hastanenin Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fiğen Özdemir, kullanım ömrünü doldurmuş çarşaf ve yastıkları Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağındaki minik dostlara yatak ve yorgan olması için barınak yetkililerine  tutanakla teslim etti. Özdemir, “Tekstil ürünlerini buraya getirmeden önce yıkanıp, dezenfekte edilmesini sağladık. Bundan sonra da hastane yönetiminin kararıyla minik dostların yaşadığı barınağa çarşaf ve yastık bağışını sürdüreceğiz” dedi.  

 

 

ADANA / Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kullanım ömrünü dolduran çarşaf ve yastıklar, hayvanlara yatak ve yorgan oldu.

 

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin eskiyen ya da yırtılarak kullanım ömrünü dolduran yastık ve çarşafları, küçük dostlara yatak ve yorgan olması için Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na bağışlandı.

 

Sağlık Bakanlığı ve Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından, “Kamu Özel İşbirliği” (PPP) modeli ile işletilen Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

 

İnsan hayatının ayrılmaz parçası ve en sadık dostları olan hayvanların sığındıkları barınak koşullarının iyileştirilmesi için bağışçılara önemli görevler düşüyor. Bunun bilincinde olan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi; hastanede kullanım ömrünü tamamlayan çarşaf ve yastık gibi tüm tekstil ürünlerini hayvan barınağına bağışladı.

 

Hastanenin Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fiğen Özdemir, kullanım ömrünü doldurmuş çarşaf ve yastıkları Adana Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağındaki minik dostlara yatak ve yorgan olması için barınak yetkililerine  tutanakla teslim etti. Özdemir, “Tekstil ürünlerini buraya getirmeden önce yıkanıp, dezenfekte edilmesini sağladık. Bundan sonra da hastane yönetiminin kararıyla minik dostların yaşadığı barınağa çarşaf ve yastık bağışını sürdüreceğiz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.