KÜÇÜK KIZLAR BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI

SPOR 27.05.2019 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2460+ kez okundu.
 

KÜÇÜK KIZLAR BASKETBOL İL BİRİNCİLİĞİ TAMAMLANDI

Adana’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar Arası Basketbol Küçük Kızlar İl Birinciliği” tamamlandı. 11 takımın mücadele ettiği karşılaşmalar sonunda Şehit Halit Yaşar Mine Ortaokulu şampiyon oldu. Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmalarda  baştan sona üstün bir performans gösteren Şehit Halit Yaşar Mine Ortaokulu, başarısını okul idarecileri ve aileleri birlikte kutladı. Dereceye giren okullara madalya ile kupalarını Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Okul Sporları Adana  İl Temsilcisi Hamit Şentürk ve Okul Müdürleri verdi. Dereceye Giren Takımlar Şu Şekilde: Şehit Halit Yaşar Mine Ortaokulu Vakıfbank Ortaokulu Gündoğdu Ortaokulu Buhara Ortaokulu

Adana’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar Arası Basketbol Küçük Kızlar İl Birinciliği” tamamlandı.

11 takımın mücadele ettiği karşılaşmalar sonunda Şehit Halit Yaşar Mine Ortaokulu şampiyon oldu. Menderes Spor Salonu’nda gerçekleştirilen karşılaşmalarda  baştan sona üstün bir performans gösteren Şehit Halit Yaşar Mine Ortaokulu, başarısını okul idarecileri ve aileleri birlikte kutladı.

Dereceye giren okullara madalya ile kupalarını Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şefi Ramazan Bahadır, Okul Sporları Adana  İl Temsilcisi Hamit Şentürk ve Okul Müdürleri verdi.

Dereceye Giren Takımlar Şu Şekilde:

  1. Şehit Halit Yaşar Mine Ortaokulu
  2. Vakıfbank Ortaokulu
  3. Gündoğdu Ortaokulu
  4. Buhara Ortaokulu
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.