KÜÇÜK SELEN HAYALİNE KAVUŞTU!

29.03.2019 - 17:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2572+ kez okundu.
 

KÜÇÜK SELEN HAYALİNE KAVUŞTU!

Serebral Palsi hastası küçük Selen, hayranı olduğu Ünlü Sanatçı Murat Boz’la buluşmasını anlatırken, “Hayatımın en mutlu anınını yaşadım, anlatacak kelime bulamıyorum” dedi.   Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen konser için şehre gelen ünlü Sanatçı Murat Boz, yürüme engelli serebral palsi hastası küçük Selen’in hayalini gerçekleştirdi. Kendisi ile fotoğraf çektiren ünlü sanatçıyla buluşmasını anlatan Selen Özdemir, “Hayatımın en mutlu anıydı, anlatmaya kelime bulamıyorum.” dedi. BPW Kadın Kulübü Başkanı Sezi Özçakmak, Cumhur ittifakı Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Adayı Arzu Büyüknacar’ın destekleriyle sanatçı Murat Boz ile görüştürülen Küçük Selen’in annesi Saadet Özdemir de kızının hayallerinin gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Anne Özdemir, “Başkan Sözlü ve ekibine bize bu anı yaşattıkları için çok teşekkür ederiz. Yıllardır bu anı bekliyorduk. Kızım çok mutlu oldu, sevinçliyiz” diye konuştu.

Serebral Palsi hastası küçük Selen, hayranı olduğu Ünlü Sanatçı Murat Boz’la buluşmasını anlatırken, “Hayatımın en mutlu anınını yaşadım, anlatacak kelime bulamıyorum” dedi.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen konser için şehre gelen ünlü Sanatçı Murat Boz, yürüme engelli serebral palsi hastası küçük Selen’in hayalini gerçekleştirdi. Kendisi ile fotoğraf çektiren ünlü sanatçıyla buluşmasını anlatan Selen Özdemir, “Hayatımın en mutlu anıydı, anlatmaya kelime bulamıyorum.” dedi.

BPW Kadın Kulübü Başkanı Sezi Özçakmak, Cumhur ittifakı Sarıçam Belediye Meclis Üyesi Adayı Arzu Büyüknacar’ın destekleriyle sanatçı Murat Boz ile görüştürülen Küçük Selen’in annesi Saadet Özdemir de kızının hayallerinin gerçekleşmesinden büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Anne Özdemir, “Başkan Sözlü ve ekibine bize bu anı yaşattıkları için çok teşekkür ederiz. Yıllardır bu anı bekliyorduk. Kızım çok mutlu oldu, sevinçliyiz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.