KÜÇÜK, TUNCEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

GÜNDEM 24.09.2020 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2590+ kez okundu.
 

KÜÇÜK, TUNCEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU

  Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 14 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Çukurova Üniversitesi Rektörü olarak atanan  Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret ederek, kendilerini yeni görevlerinden ötürü kutladı,  hayırlı uğurlu olmasını diledi.     Rektör Prof.Dr. Meryem Tuncel, nazik ziyaretlerinden Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin’e teşekkür etti. Üniversitenin büyüyüp gelişmesine yönelik etkin ve verimli çalışmalar gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.     Çukurova Üniversitesi’nin kentin en büyük kamu ailesi olduğunu ifade eden Baro Başkanı Av. Veli Küçük, önümüzdeki süreçte her konuda işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.     Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle tamamlandı.    

 

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, 14 Ağustos 2020 tarihinden itibaren Çukurova Üniversitesi Rektörü olarak atanan  Prof. Dr. Meryem Tuncel’i makamında ziyaret ederek, kendilerini yeni görevlerinden ötürü kutladı,  hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

 

Rektör Prof.Dr. Meryem Tuncel, nazik ziyaretlerinden Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin’e teşekkür etti.

Üniversitenin büyüyüp gelişmesine yönelik etkin ve verimli çalışmalar gerçekleştirmeyi planladıklarını belirtti.

 

 

Çukurova Üniversitesi’nin kentin en büyük kamu ailesi olduğunu ifade eden Baro Başkanı Av. Veli Küçük, önümüzdeki süreçte her konuda işbirliğine hazır olduklarını vurguladı.

 

 

Ziyaret karşılıklı görüş alışverişiyle tamamlandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.