KÜMEDE KALSAK YETER PLAY OFF ÖLÜMDEN BETER!

SPOR 08.03.2018 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1529+ kez okundu.
 

KÜMEDE KALSAK YETER PLAY OFF ÖLÜMDEN BETER!

Adana’nın iki takımı da ne şampiyonluk ne de Play Off heyecanı yaşatmak istiyor. Mavi- lacivertliler ile turuncu- beyazlılar tehlike hattına demir attı!
  Adana’da şehrin iki takımı da ligin başından bu yana taraftarlarının yüzünü güldürmüyor. Adanaspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü takımla yollarını ayırdı. Adana Demirspor ise ligin alt sıralarından kurtulmak için büyük mücadele veriyor.  BÜYÜK ÜMİTLE BAŞLANIYOR FAKAT! Lige büyük ümitlerle başlayan iki takım da 26’ncı haftaya gelinmesi rağmen bir türlü istenen performansı gösteremiyor. Adanaspor’da oyunculardan dert yanan Teknik Direktör Özköylü, Adanaspor'un başında olduğu 10 maçta 5 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Adanaspor, Spor Toto 1. Lig’de 25 maçta 33 puan topladı, 12. sırada yer alıyor. BU İSTEK DEVAM EDERSE KURTULURUZ Adana Demirspor bugüne kadar 26 maçta 31 puan topladı ligin 14. sırasında bulunuyor. Ligde Denizlispor'u 3-1 mağlup ederek zorlu bir virajı geçen Demirspor’da  Teknik Direktör Mustafa Uğur, futbolcuların maçın başından sonuna kadar bütün dirençlerini sahaya yansıttıklarını anlatarak bu istek devam ettiği müddetçe alt sıralardan kurtulabileceklerini söyledi.
Adana’nın iki takımı da ne şampiyonluk ne de Play Off heyecanı yaşatmak istiyor. Mavi- lacivertliler ile turuncu- beyazlılar tehlike hattına demir attı!

 


Adana’da şehrin iki takımı da ligin başından bu yana taraftarlarının yüzünü güldürmüyor. Adanaspor’da Teknik Direktör Osman Özköylü takımla yollarını ayırdı. Adana Demirspor ise ligin alt sıralarından kurtulmak için büyük mücadele veriyor. 
BÜYÜK ÜMİTLE BAŞLANIYOR FAKAT!
Lige büyük ümitlerle başlayan iki takım da 26’ncı haftaya gelinmesi rağmen bir türlü istenen performansı gösteremiyor. Adanaspor’da oyunculardan dert yanan Teknik Direktör Özköylü, Adanaspor'un başında olduğu 10 maçta 5 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Adanaspor, Spor Toto 1. Lig’de 25 maçta 33 puan topladı, 12. sırada yer alıyor.
BU İSTEK DEVAM EDERSE KURTULURUZ
Adana Demirspor bugüne kadar 26 maçta 31 puan topladı ligin 14. sırasında bulunuyor. Ligde Denizlispor'u 3-1 mağlup ederek zorlu bir virajı geçen Demirspor’da  Teknik Direktör Mustafa Uğur, futbolcuların maçın başından sonuna kadar bütün dirençlerini sahaya yansıttıklarını anlatarak bu istek devam ettiği müddetçe alt sıralardan kurtulabileceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.