KURBAN ÖNCESİ POLİS “HUZUR” DEDİ

19.08.2018 - 16:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1756+ kez okundu.
 

KURBAN ÖNCESİ POLİS “HUZUR” DEDİ

Adana’da polis, vatandaşların daha güven ve huzur içinde Kurban Bayramı’na girmesi için tedbirleri artırdı. Şehirde, 2120 polisin katılımıyla huzur uygulaması gerçekleştirildi. Hafta sonu yollarda ve umuma açık yerlerde aramalar yapıldı.
Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın yönettiği iki aşamalı uygulamaya havadan destek de verildi. 4 eğitimli dedektör köpeğin de katıldığı “Adana Huzur ve Güven Uygulaması-10” adlı çalışmada, çeşitli suçlardan aranan 51 kişi yakalandı, toplam 16 bin 230 kişi Genel Bilgi Taraması’ndan geçirildi.  Emniyet Müdürü Selami Yıldız, sabah erken saatlerinden gece yarısına kadar devam eden uygulamalarda görev yapan polisi denetleyip vatandaşla sohbet etti. Vatandaşlar, polisin yaptığı uygulamalardan memnun olduklarını belirterek bu sayede daha huzurlu olduklarını anlattı. Emniyet Müdürü Selami Yıldız, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzurlu bir şehir için bu uygulamalar devam edecek” dedi.  Bu arada, polisin yaptığı denetimlerde yapılan işlemler, kesilen cezalar ile ele geçirilenler şöyle: 72 kişiye adli ve idari işlem yapıldı, 79 bin 920  lira ceza kesildi, 27 işyerine idari işlem uygulandı. 5 bin 83 araç kontrol edildi, bu araçlardan 15’i trafikten men edildi, toplamda 96 araca 77 bin 500 lira cezai işlem uygulandı. 14 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 14 adet şarjör ve bunlara ait 203 adet fişeğe el konuldu. 9 adet ruhsatsız av tüfeği ve bunlara ait 72 adet dolu kartuş bulundu. 5 adet muşta, 2 adet sallama tabir edilen 7 kesici delici alet ele geçirildi. 40 adet uyuşturucu hap, 10 Paket satışa hazır Skunk maddesi, 420 gram satışa hazır halde esrar maddesine el konuldu.
Adana’da polis, vatandaşların daha güven ve huzur içinde Kurban Bayramı’na girmesi için tedbirleri artırdı. Şehirde, 2120 polisin katılımıyla huzur uygulaması gerçekleştirildi. Hafta sonu yollarda ve umuma açık yerlerde aramalar yapıldı.

Emniyet Müdürü Selami Yıldız’ın yönettiği iki aşamalı uygulamaya havadan destek de verildi. 4 eğitimli dedektör köpeğin de katıldığı “Adana Huzur ve Güven Uygulaması-10” adlı çalışmada, çeşitli suçlardan aranan 51 kişi yakalandı, toplam 16 bin 230 kişi Genel Bilgi Taraması’ndan geçirildi. 

Emniyet Müdürü Selami Yıldız, sabah erken saatlerinden gece yarısına kadar devam eden uygulamalarda görev yapan polisi denetleyip vatandaşla sohbet etti. Vatandaşlar, polisin yaptığı uygulamalardan memnun olduklarını belirterek bu sayede daha huzurlu olduklarını anlattı. Emniyet Müdürü Selami Yıldız, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzurlu bir şehir için bu uygulamalar devam edecek” dedi. 
Bu arada, polisin yaptığı denetimlerde yapılan işlemler, kesilen cezalar ile ele geçirilenler şöyle: 72 kişiye adli ve idari işlem yapıldı, 79 bin 920  lira ceza kesildi, 27 işyerine idari işlem uygulandı. 5 bin 83 araç kontrol edildi, bu araçlardan 15’i trafikten men edildi, toplamda 96 araca 77 bin 500 lira cezai işlem uygulandı. 14 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 14 adet şarjör ve bunlara ait 203 adet fişeğe el konuldu. 9 adet ruhsatsız av tüfeği ve bunlara ait 72 adet dolu kartuş bulundu. 5 adet muşta, 2 adet sallama tabir edilen 7 kesici delici alet ele geçirildi. 40 adet uyuşturucu hap, 10 Paket satışa hazır Skunk maddesi, 420 gram satışa hazır halde esrar maddesine el konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.