Kurslara yoğun ilgi var

GÜNDEM 19.11.2019 - 15:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1953+ kez okundu.
 

Kurslara yoğun ilgi var

  Adana Gençlik Merkezi tarafından, gençlere yönelik verilen tüm kurslara olduğu gibi, Bilgisayarlı Muhasebe kursuna da yoğun ilgi var.  Gençlerin özellikle daha çabuk iş bulabilmek umudu ile ilgi gösterdikleri kursa, şimdiden beklenenin üzerinde başvuru yapıldı. Kurs Eğitmeni Dilara Batman, her başvuruya cevap verecek imkanlara sahip olduklarını belirterek, yeni kursiyerlere kapılarının açık olduğunu söyledi. Gençlik Merkezinin büyük önem verdiği kurslardan olan Bilgisayarlı Muhasebe kursuna  vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurs hakkında bilgiler veren Dilara Batman, Hafta içi her gün Sabah 8-12.30 arası derslerin olduğunu, yeni başvuruların durumuna göre ders saatlerinin artırılacığını ifade ederek şöyle devam etti. Muhasebe; Dünya Ticaret hayatıyla başlamış, teknolojik gelişmelerle kendini yenilemiş, her çağa ayak uydurabilen bir alandır. İçinde bulunduğumuz iletişim çağında, Bilgisayarlı Muhasebe şekline dönüşmüş bu alanda, gençlerimizin iş bulabilme imkanı daha geniş. Bizler, gençlerimizin ‘İşsizlik Kaderi Olmasın’ istiyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın vatandaşlarımıza asrın projeleri olarak sunduğu ücretsiz kurslardan biri olan Bilgisayarlı Muhasebe kursumuza yeni gençlerimizi bekliyoruz. Son olarak böylesine önemli bir hizmetin vatandaşlarımıza sunulmasında emekleri olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız olmak üzere, Adana Gençlik Merkezi Müdürümüz Mehmet Tosun’a ve tüm Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum.” Dilara Batman ayrıca kursiyerlerin talbine göre, hafta sonu da eğitim verebileceklerini sözlerine ekledi.

 

Adana Gençlik Merkezi tarafından, gençlere yönelik verilen tüm kurslara olduğu gibi, Bilgisayarlı Muhasebe kursuna da yoğun ilgi var.  Gençlerin özellikle daha çabuk iş bulabilmek umudu ile ilgi gösterdikleri kursa, şimdiden beklenenin üzerinde başvuru yapıldı.

Kurs Eğitmeni Dilara Batman, her başvuruya cevap verecek imkanlara sahip olduklarını belirterek, yeni kursiyerlere kapılarının açık olduğunu söyledi.

Gençlik Merkezinin büyük önem verdiği kurslardan olan Bilgisayarlı Muhasebe kursuna  vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Kurs hakkında bilgiler veren Dilara Batman, Hafta içi her gün Sabah 8-12.30 arası derslerin olduğunu, yeni başvuruların durumuna göre ders saatlerinin artırılacığını ifade ederek şöyle devam etti. Muhasebe; Dünya Ticaret hayatıyla başlamış, teknolojik gelişmelerle kendini yenilemiş, her çağa ayak uydurabilen bir alandır. İçinde bulunduğumuz iletişim çağında, Bilgisayarlı Muhasebe şekline dönüşmüş bu alanda, gençlerimizin iş bulabilme imkanı daha geniş. Bizler, gençlerimizin ‘İşsizlik Kaderi Olmasın’ istiyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın vatandaşlarımıza asrın projeleri olarak sunduğu ücretsiz kurslardan biri olan Bilgisayarlı Muhasebe kursumuza yeni gençlerimizi bekliyoruz. Son olarak böylesine önemli bir hizmetin vatandaşlarımıza sunulmasında emekleri olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız olmak üzere, Adana Gençlik Merkezi Müdürümüz Mehmet Tosun’a ve tüm Gençlik Merkezi çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Dilara Batman ayrıca kursiyerlerin talbine göre, hafta sonu da eğitim verebileceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.