Kurt Muhtar yeniden aday

GÜNDEM 12.11.2018 - 15:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1675+ kez okundu.
 

Kurt Muhtar yeniden aday

  Yeni Baraj Mahallesinin 15 yıllık muhtarı Cahit Kurt, 2019 seçimlerinde muhtarlığa yeniden aday olduğunu söyledi.   Yeni Baraj Mahallesi muhtarlığını üç dönemdir başarıyla yürüten muhtar Cahit Kurt, mahallede dar yolların genişletilmesine, yeni yolların açılmasına, kaldırımların yeniden düzenlenmesine, yeni parklar yapılmasına vesile olduğunu söyledi.   Yaptığı hizmetlerin mahalle sakinleri tarafından beğenilerek takdir gördüğünü, bu anlamda sakinlerine duyarlılıkları ve desteklerinden dolayı şükranlarını sunduğunu ifade eden muhtar Cahit Kurt, “Muhtarlık hizmeti mahalle ile bütünleşme ve mahallenin sorunlarına çözüm bulma yeridir. Üst üste 3 kez seçimleri kazanarak muhtar oldum. 4. kez muhtar olmak için adayım. Mahalle halkı teveccüh gösterip yeniden seçilirsem yılların verdiği tecrübe ile hizmetlerime devam edeceğim." dedi.  

 

Yeni Baraj Mahallesinin 15 yıllık muhtarı Cahit Kurt, 2019 seçimlerinde muhtarlığa yeniden aday olduğunu söyledi.

 

Yeni Baraj Mahallesi muhtarlığını üç dönemdir başarıyla yürüten muhtar Cahit Kurt, mahallede dar yolların genişletilmesine, yeni yolların açılmasına, kaldırımların yeniden düzenlenmesine, yeni parklar yapılmasına vesile olduğunu söyledi.

 

Yaptığı hizmetlerin mahalle sakinleri tarafından beğenilerek takdir gördüğünü, bu anlamda sakinlerine duyarlılıkları ve desteklerinden dolayı şükranlarını sunduğunu ifade eden muhtar Cahit Kurt, “Muhtarlık hizmeti mahalle ile bütünleşme ve mahallenin sorunlarına çözüm bulma yeridir. Üst üste 3 kez seçimleri kazanarak muhtar oldum. 4. kez muhtar olmak için adayım. Mahalle halkı teveccüh gösterip yeniden seçilirsem yılların verdiği tecrübe ile hizmetlerime devam edeceğim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.