Kurtuluş çoşkusu Optimum'da yaşandı

GÜNDEM 08.01.2019 - 15:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1918+ kez okundu.
 

Kurtuluş çoşkusu Optimum'da yaşandı

    Optimum AVM’de düzenlenen etkinliklerde, klasik müzik konseri verdi, "Atatürk ve Adana”temalı fotoğraf sergisi açıldı.   ADANA –Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü, Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, günün anlam ve önemine uygun etkinliklerle kutlandı.   Önemli gün ve haftalarda düzenlediği renkli organizasyonlarla bu özel günlere ayrı bir anlam katan Optimum’un, etkinlik alanında Oda Orkestrası konser verdi. “Kurtuluş senfonisinin Oda Orkestrası” ziyaretçiler tarafından hayranlıkla dinlenirken, vals gösterisi ise ilgiyle izlendi. AVM’nin mimarisi sayesinde tüm katlardan rahatlıkla izlenen etkinliğin yanı sıra  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana ziyaretlerinden oluşan bir fotoğraf sergisi de açıldı.   Sergide yer alan fotoğrafları tek tek inceledikten sonra  öz çekim de yapan Adanalılar, Mustafa Kemal Atatürk ile aynı karede yer almanın gururunu yaşadılar. Bu sırada küçük bir kız  çocuğunun Atatürk’ün fotoğrafını öpmesi, bir erkek çocuğun ise Atatürk’ün fotoğrafının karşısında asker selamı vermesi sergiyi gezenler tarafından tebrik alkışlarıyla karşılandı.

 

 

Optimum AVM’de düzenlenen etkinliklerde, klasik müzik konseri verdi, "Atatürk ve Adana”temalı fotoğraf sergisi açıldı.

 

ADANA –Adana'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yıl dönümü, Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, günün anlam ve önemine uygun etkinliklerle kutlandı.

 

Önemli gün ve haftalarda düzenlediği renkli organizasyonlarla bu özel günlere ayrı bir anlam katan Optimum’un, etkinlik alanında Oda Orkestrası konser verdi. “Kurtuluş senfonisinin Oda Orkestrası” ziyaretçiler tarafından hayranlıkla dinlenirken, vals gösterisi ise ilgiyle izlendi. AVM’nin mimarisi sayesinde tüm katlardan rahatlıkla izlenen etkinliğin yanı sıra  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Adana ziyaretlerinden oluşan bir fotoğraf sergisi de açıldı.

 

Sergide yer alan fotoğrafları tek tek inceledikten sonra  öz çekim de yapan Adanalılar, Mustafa Kemal Atatürk ile aynı karede yer almanın gururunu yaşadılar. Bu sırada küçük bir kız  çocuğunun Atatürk’ün fotoğrafını öpmesi, bir erkek çocuğun ise Atatürk’ün fotoğrafının karşısında asker selamı vermesi sergiyi gezenler tarafından tebrik alkışlarıyla karşılandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.