Kütahya Çanakkale Zaferi’ni Kutluyor

GÜNDEM 17.03.2018 - 06:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2590+ kez okundu.
 

Kütahya Çanakkale Zaferi’ni Kutluyor

  Kütahya Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünü tiyatro oyunlarıyla anacak. Cumartesi günü, iki Anzak askerinin üstlerine verdikleri rapordan alınarak uyarlanan ve gerçek bir hikâyeden esinlenilerek yazılan ‘Çanakkale Mahşeri Kardeşlik Destanı‘ adlı oyun sahnelenecek. Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak oyunun yönetmenliğini Mahmud Tahsin, seslendirmelerini ise İbrahim Sadri yapıyor. Pazar günü saat 13.00’te ise  ‘Çanakkale Kahramanları’ çocuk tiyatrosu Çanakkale Destanı’nı tiyatro sahnesine taşıyacak. Etkinlikler Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kültür sanatı tüm renkleriyle yaşatan Kütahya Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde bir dizi etkinlik düzenleyecek. Cumartesi günü, 13 yılda bin kez sahne alan ve yaklaşık 900 bin seyirciye ulaşan ‘Çanakkale Mahşeri Kardeşlik Destanı’ oyunu Kütahyalılarla buluşacak. Çocuklara yönelik etkinlikte ise Pazar günü saat 13.00’te ‘Çanakkale Kahramanları’ tiyatrosu sahnelenecek.

 

Kütahya Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümünü tiyatro oyunlarıyla anacak. Cumartesi günü, iki Anzak askerinin üstlerine verdikleri rapordan alınarak uyarlanan ve gerçek bir hikâyeden esinlenilerek yazılan ‘Çanakkale Mahşeri Kardeşlik Destanı‘ adlı oyun sahnelenecek. Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak oyunun yönetmenliğini Mahmud Tahsin, seslendirmelerini ise İbrahim Sadri yapıyor. Pazar günü saat 13.00’te ise  ‘Çanakkale Kahramanları’ çocuk tiyatrosu Çanakkale Destanı’nı tiyatro sahnesine taşıyacak. Etkinlikler Hezar Dinari Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Kültür sanatı tüm renkleriyle yaşatan Kütahya Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümünde bir dizi etkinlik düzenleyecek. Cumartesi günü, 13 yılda bin kez sahne alan ve yaklaşık 900 bin seyirciye ulaşan ‘Çanakkale Mahşeri Kardeşlik Destanı’ oyunu Kütahyalılarla buluşacak. Çocuklara yönelik etkinlikte ise Pazar günü saat 13.00’te ‘Çanakkale Kahramanları’ tiyatrosu sahnelenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.