Kutluca: Bu millete hizmet eden herkesi kutluyorum

GÜNDEM 08.02.2019 - 17:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2339+ kez okundu.
 

Kutluca: Bu millete hizmet eden herkesi kutluyorum

  ADANA - TÜMSİAD Adana Şubesi Hiltonsa Genel Müdürü Abdurrahman Toprak ve ASKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Kubilay Tuncel’i ağırladı. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Malatya Hiltonsa Genel Müdürü iken Adana ve Mersin Hiltonsa’ya Genel Müdür olarak atanan Abdurrahman Toprak ve ASKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Kubilay Tuncel’in, TÜMSİAD’ı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi Başkan Kutluca, ‘’Yatırım, üretim, istihdam ve insan kaynakları konusunda özenle bu millete hizmet eden herkesi kutluyor, başarılar diliyorum’’ dedi. Hiltonsa Genel Müdürü Abdurrahman Toprak ve ASKİ Yatırım İnşaat Daire Başkanı Kubilay Tuncel de, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’ya,TÜMSİAD’ın sosyal ve ekonomik alandaki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi. Ziyarette TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Hiltonsa Genel Müdürü Abdurrahman Toprak, ASKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Kubilay Tuncel, HiltonSA İş Geliştirme Müdürü  Aydın Eker, Kiremithane Mahalle Muhtar adayı Hüseyin Başak, Bekir Gülmez, TÜMSİAD Adana Şubesi yönetim kurulu üyelerinden Oğuz Akkaya, Serdar Oğuz, C.SayimÇetenak, Hakan Çakmak, M.Sercan Delice, İsrafil Sarban, Rıdvan Akın, Tekin Işık, Hakan Güleryüz, Yusuf Kara ve Şube Genel Sekreteri Yalçın Kartal hazır bulundu.

 

ADANA - TÜMSİAD Adana Şubesi Hiltonsa Genel Müdürü Abdurrahman Toprak ve ASKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Kubilay Tuncel’i ağırladı.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Malatya Hiltonsa Genel Müdürü iken Adana ve Mersin Hiltonsa’ya Genel Müdür olarak atanan Abdurrahman Toprak ve ASKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Kubilay Tuncel’in, TÜMSİAD’ı ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi Başkan Kutluca, ‘’Yatırım, üretim, istihdam ve insan kaynakları konusunda özenle bu millete hizmet eden herkesi kutluyor, başarılar diliyorum’’ dedi.

Hiltonsa Genel Müdürü Abdurrahman Toprak ve ASKİ Yatırım İnşaat Daire Başkanı Kubilay Tuncel de, TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca’ya,TÜMSİAD’ın sosyal ve ekonomik alandaki çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, başarılar diledi.

Ziyarette TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Hiltonsa Genel Müdürü Abdurrahman Toprak, ASKİ Yatırım ve İnşaat Daire Başkanı Kubilay Tuncel, HiltonSA İş Geliştirme Müdürü  Aydın Eker, Kiremithane Mahalle Muhtar adayı Hüseyin Başak, Bekir Gülmez, TÜMSİAD Adana Şubesi yönetim kurulu üyelerinden Oğuz Akkaya, Serdar Oğuz, C.SayimÇetenak, Hakan Çakmak, M.Sercan Delice, İsrafil Sarban, Rıdvan Akın, Tekin Işık, Hakan Güleryüz, Yusuf Kara ve Şube Genel Sekreteri Yalçın Kartal hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.