Kutluca, ‘’KOBİ’lerin Güçlenmesi Türkiye’nin Güçlenmesidir’’

EKONOMİ 30.11.2017 - 11:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2299+ kez okundu.
 

Kutluca, ‘’KOBİ’lerin Güçlenmesi Türkiye’nin Güçlenmesidir’’

  ADANA- Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, komisyon çalışmalarının sürekliliği ve başarı oranlarının artırılması amacıyla mevcut komisyonlarını güncelledi. TÜMSİAD Adana Şube Başkan Kutluca,  yeni komisyon üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda yaptığı  konuşmada,TÜMSİAD’ın çatısını oluşturan KOBİ’lerin  daha da güçlenerek, ülke ekonomisine katkı koymalarının önemine değindi. ‘’KOBİ’lerin güçlenmesi, Türkiye’nin güçlenmesidir’’ diyen Kutluca, kayıt dışı ekonomiden de bahsederek şunları kaydetti:’’ KOBİ’lerin istenilen düzeyde finansmana erişebilmeleri hususunda yetkililerin,  kayıt dışı ekonomiye karşı alternatif planlarını uygulamaları doğru olacaktır.’’ Gıda güvenliğine de dikkat çeken Kutluca, yerel ihtiyaçlar, istihdam, dijitalleşme, enerji sistemleri ve  doğal afetlerin çok önemli olduğunu söyleyerek, her işletmenin kendi eylem planlarının hazır olması, milli ekonomiye katkı sağlayacaktır’’  diye konuştu. Kutluca, toplantı sonunda tüm komisyonlara teşekkür ederek, TÜMSİAD’ın misyonu ve vizyonu doğrultusunda hareket etmelerini, sektörlerin birbiriyle kaynaşmalarını, birlik ve beraberlik içerisinde,  milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaları hususunda başarılar diledi.

 

ADANA- Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şubesi, komisyon çalışmalarının sürekliliği ve başarı oranlarının artırılması amacıyla mevcut komisyonlarını güncelledi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkan Kutluca,  yeni komisyon üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda yaptığı  konuşmada,TÜMSİAD’ın çatısını oluşturan KOBİ’lerin  daha da güçlenerek, ülke ekonomisine katkı koymalarının önemine değindi. ‘’KOBİ’lerin güçlenmesi, Türkiye’nin güçlenmesidir’’ diyen Kutluca,

kayıt dışı ekonomiden de bahsederek şunları kaydetti:’’ KOBİ’lerin istenilen düzeyde finansmana erişebilmeleri hususunda yetkililerin,  kayıt dışı ekonomiye karşı alternatif planlarını uygulamaları doğru olacaktır.’’

Gıda güvenliğine de dikkat çeken Kutluca, yerel ihtiyaçlar, istihdam, dijitalleşme, enerji sistemleri ve  doğal afetlerin çok önemli olduğunu söyleyerek, her işletmenin kendi eylem planlarının hazır olması, milli ekonomiye katkı sağlayacaktır’’  diye konuştu.

Kutluca, toplantı sonunda tüm komisyonlara teşekkür ederek, TÜMSİAD’ın misyonu ve vizyonu doğrultusunda hareket etmelerini, sektörlerin birbiriyle kaynaşmalarını, birlik ve beraberlik içerisinde,  milli ve manevi değerlerimize sahip çıkarak, ülkemiz ekonomisine katkı sağlamaları hususunda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.