Kutluca; “KOBİ’lerin Kalkınması,Ülkemizin Kalkınmasıdır”

GÜNDEM 19.02.2018 - 13:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1706+ kez okundu.
 

Kutluca; “KOBİ’lerin Kalkınması,Ülkemizin Kalkınmasıdır”

  TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Yakup Kutluca, İdari-Mali Sosyal ve Hukuk  Komisyonu Başkanı Oğuz Akkaya, Sektör Kurulları Başkan Yardımcısı  Kenan Toraman ve Şube İl Sekreteri Yalçın Kartal, KOSGEB İl Müdürü Mücahit Alper Karcı’yı makamında ziyaret etti. KOSGEB İl Müdürü Mücahit Alper Karcı,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜMSİAD’ın yurt içi ve yurt dışında KOBİ’lere yönelik yararlı çalışmalarını takip ettiğini belirterek, KOSGEB’in, KOBİ’lere olan desteklerinden bahsetti.   ADANA, ÇUKUROVA’NIN VE TÜRKİYE’NİN KALKINMASINDA ÖNCÜ ROL OYNAYACAK BİR ŞEHİRDİR Alper Karcı konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘’Adana, insan kaynağı potansiyeli ile ekonomik altyapısı açısından, Çukurova Bölgesi’nin ve Türkiye’nin kalkınmasında öncü rol oynayacak bir şehirdir. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin desteklenmesi, girişimciliğin yaygınlaştırılarak başarılı işletmelerin kurulması ile ülke ekonomisine  katkı sağlamaları önem arz etmektedir.Bunun  içinde, KOSGEB desteklerini aracısız ve ücretsiz vermeye devam etmekteyiz.’’  Karcı konuşmasında, KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmayan işletmelerin de, bir an önce elektronik ortamda kayıtlarını yaptırarak, bu desteklerden yararlanabileceklerini ifade etti.   KOBİ’LER, TÜRKİYE’NİN EKONOMİ MOTORUDUR TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Yakup Kutluca da, dünyanın çeşitli ülkelerinde ve yakın coğrafyamızda,  siyasi ve  ekonomik krizlerin yaşandığını,  Zeytin Dalı Harekatını gönülden  desteklediklerini, ülkemizin geleceği için, Türk ekonomisinin  güçlü olmak zorunda olduğunu belirtti. Kutluca konuşmasında şunları da kaydetti: ‘’ KOBİ’ler Türkiye’nin ekonomi motorudur. Çoğu KOBİ olan üyelerimizin ticari potansiyellerinin artırılması hususunda eğitim, proje, Ar-Ge ve işbirliği konularında yardımcı olmaya devam  ediyoruz. Nisan ayı sonunda Bölgesi Sektörler Buluşmasını gerçekleştireceğiz. KOBİ’lerin kalkınması ülkemizin  kalkınmasıdır.’’  

 

TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Yakup Kutluca, İdari-Mali Sosyal ve Hukuk  Komisyonu Başkanı Oğuz Akkaya, Sektör Kurulları Başkan Yardımcısı  Kenan Toraman ve Şube İl Sekreteri Yalçın Kartal, KOSGEB İl Müdürü Mücahit Alper Karcı’yı makamında ziyaret etti.

KOSGEB İl Müdürü Mücahit Alper Karcı,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, TÜMSİAD’ın yurt içi ve yurt dışında KOBİ’lere yönelik yararlı çalışmalarını takip ettiğini belirterek, KOSGEB’in, KOBİ’lere olan desteklerinden bahsetti.

 

ADANA, ÇUKUROVA’NIN VE TÜRKİYE’NİN KALKINMASINDA ÖNCÜ ROL OYNAYACAK BİR ŞEHİRDİR

Alper Karcı konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘’Adana, insan kaynağı potansiyeli ile ekonomik altyapısı açısından, Çukurova Bölgesi’nin ve Türkiye’nin kalkınmasında öncü rol oynayacak bir şehirdir. Kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin desteklenmesi, girişimciliğin yaygınlaştırılarak başarılı işletmelerin kurulması ile ülke ekonomisine  katkı sağlamaları önem arz etmektedir.Bunun  içinde, KOSGEB desteklerini aracısız ve ücretsiz vermeye devam etmekteyiz.’’  Karcı konuşmasında, KOSGEB veri tabanına kayıtlı olmayan işletmelerin de, bir an önce elektronik ortamda kayıtlarını yaptırarak, bu desteklerden yararlanabileceklerini ifade etti.

 

KOBİ’LER, TÜRKİYE’NİN EKONOMİ MOTORUDUR

TÜMSİAD Adana Şubesi Başkanı Yakup Kutluca da, dünyanın çeşitli ülkelerinde ve yakın coğrafyamızda,  siyasi ve  ekonomik krizlerin yaşandığını,  Zeytin Dalı Harekatını gönülden  desteklediklerini, ülkemizin geleceği için, Türk ekonomisinin  güçlü olmak zorunda olduğunu belirtti. Kutluca konuşmasında şunları da kaydetti: ‘’ KOBİ’ler Türkiye’nin ekonomi motorudur. Çoğu KOBİ olan üyelerimizin ticari potansiyellerinin artırılması hususunda eğitim, proje, Ar-Ge ve işbirliği konularında yardımcı olmaya devam  ediyoruz. Nisan ayı sonunda Bölgesi Sektörler Buluşmasını gerçekleştireceğiz. KOBİ’lerin kalkınması ülkemizin  kalkınmasıdır.’’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.