Kutluca, “Milletimiz sandıkta demokrasi dersi verdi”

SİYASET 26.06.2018 - 11:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2301+ kez okundu.
 

Kutluca, “Milletimiz sandıkta demokrasi dersi verdi”

- 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerini değerlendiren TÜMSİAD Adana Şube başkanı Yakup kutluca, Ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tuttuklarını ifade ederek, dünya siyasetine yön vermeye çalışan küresel güçlere karşı,milletimizin sandıkta demokrasi dersi verdiğini belirtti. Bundan sonra  millet iradesine saygı gösterilmesinin gerektiğinin altını çizen Kutluca,  yeni sistemin ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti. Ekonomik istikrar için, ülkemizin geleceği için, Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı yapan iç ve dış düşmanlara  karşıpirim verilmemesi gerektiğinin altını çizen Kutluca, 24 Haziranın, Cumhur ittifakının değil, Türk milletinin iradesinin bir zaferi olduğunu söyledi. 24 Haziran’ın ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığının ebed-müddet devam etmesini isteyen güçlübir  iradenin tezahürü olduğunu da iddia eden  Kutluca,‘’Bundan sonra ülkemizin daha güçlü olması, istikrar ve güvenin  artması, yurt içi ve yurt dışı ekonomik göstergelerin daha olumlu gelişmesi, piyasalara olan güvenin, yatırım ve istihdam oranlarının artması ile  ekonomik büyüme de olumlu gelişmelerin  yaşanması temennimizdir. TÜMSİAD ailesi olarak, Cumhurbaşkanlığı yeni sisteminin ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz’’ dedi.  

- 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerini değerlendiren TÜMSİAD Adana Şube başkanı Yakup kutluca, Ülke menfaatlerini her şeyin üstünde tuttuklarını ifade ederek, dünya siyasetine yön vermeye çalışan küresel güçlere karşı,milletimizin sandıkta demokrasi dersi verdiğini belirtti.

Bundan sonra  millet iradesine saygı gösterilmesinin gerektiğinin altını çizen Kutluca,  yeni sistemin ülkemize hayırlar getirmesini temenni etti.

Ekonomik istikrar için, ülkemizin geleceği için, Türkiye Cumhuriyeti düşmanlığı yapan iç ve dış düşmanlara  karşıpirim verilmemesi gerektiğinin altını çizen Kutluca, 24 Haziranın, Cumhur ittifakının değil, Türk milletinin iradesinin bir zaferi olduğunu söyledi.

24 Haziran’ın ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin varlığının ebed-müddet devam etmesini isteyen güçlübir  iradenin tezahürü olduğunu da iddia eden  Kutluca,‘’Bundan sonra ülkemizin daha güçlü olması, istikrar ve güvenin  artması, yurt içi ve yurt dışı ekonomik göstergelerin daha olumlu gelişmesi, piyasalara olan güvenin, yatırım ve istihdam oranlarının artması ile  ekonomik büyüme de olumlu gelişmelerin  yaşanması temennimizdir. TÜMSİAD ailesi olarak, Cumhurbaşkanlığı yeni sisteminin ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz’’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.