Kutluca: Polisimiz onurlu bir görevi yerine getiriyor

GÜNDEM 09.04.2018 - 11:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2145+ kez okundu.
 

Kutluca: Polisimiz onurlu bir görevi yerine getiriyor

      ADANA- TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü sebebiyle yayınladığı mesajında, milletimizin can ve mal emniyetini sağlayarak, ülkemizin huzur ve güvende olması için gece gündüz çalışan Emniyet Teşkilatının Polis Haftası ve Polis Gününü kutladı. Kutluca,  mesajında şunları da kaydetti: ‘’ Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini, huzur ve asayişini, suç işleyenlerin adalete teslim edilmesi gibi onurlu bir görevi yerine getiren Türk Polis Teşkilatının Polis Haftası ve Polis Gününü kutluyorum.Ayrıca, vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden kahraman polis şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.’’ Başkan Kutluca , Türk Polis Teşkilatına halkımızın yardımcı olmalarını isteyerek, halen görevleri başındaki polislerimizi sevgi, minnet ve saygı ile anarak, başarılar diledi.  

 

 

 

ADANA- TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca, Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş yıldönümü sebebiyle yayınladığı mesajında, milletimizin can ve mal emniyetini sağlayarak, ülkemizin huzur ve güvende olması için gece gündüz çalışan Emniyet Teşkilatının Polis Haftası ve Polis Gününü kutladı.

Kutluca,  mesajında şunları da kaydetti: ‘’ Ülkemizin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini, huzur ve asayişini, suç işleyenlerin adalete teslim edilmesi gibi onurlu bir görevi yerine getiren Türk Polis Teşkilatının Polis Haftası ve Polis Gününü kutluyorum.Ayrıca, vatanı ve milleti uğruna canlarını feda eden kahraman polis şehitlerimize Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.’’

Başkan Kutluca , Türk Polis Teşkilatına halkımızın yardımcı olmalarını isteyerek, halen görevleri başındaki polislerimizi sevgi, minnet ve saygı ile anarak, başarılar diledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.