LASTİK PATLADI MİNİBÜS DEVRİLDİ: 19 YARALI

GÜNDEM 20.03.2019 - 18:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1785+ kez okundu.
 

LASTİK PATLADI MİNİBÜS DEVRİLDİ: 19 YARALI

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde, Yedigöze İçme Suyu Projesi’nin temel atma törenine gidenleri taşıyan minibüs, lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada aralarında ASKİ çalışanlarının da olduğu 19 kişi yaralandı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nce İmamoğlu Sevinçli köyü yakınlarında temeli atılacak içme suyu projesi törenine katılmak isteyenleri taşıyan Ramazan Kırılmış yönetimindeki 01 P 2059 plakalı MHP'nin seçim minibüsü, Çelikler mevkiinde lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kaza, araç içindeki 19 kişi yaralandı. Yaralılar, İmamoğlu ile Adana’daki çeşitli hastanalerde tedavi altına alındı. ZENBİLCİ DE KAZA GEÇİRDİ Bu arada, AK Parti Adana milletvekili Ahmet Zenbilci ve eşi de Ankara’dan Adana’ya döndükleri sırada Kulu makası yakınlarında kaza geçirdi. Zenbilci’nin kullandığını otomobile başka bir araç arkadan çarptı, bu sırada kontrolden çıkan otomobil metrelerce sürüklenip bariyerlere çarparak durdu. Zenbilci ve eşinin sağlık durumları iyi. AK Partili vekil, Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Yedigöze İçmesuyu Projesi’nin temel atma töreninde kendisine geçmiş olsun dilekleri iletenlere teşekkür etti.

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde, Yedigöze İçme Suyu Projesi’nin temel atma törenine gidenleri taşıyan minibüs, lastiğinin patlaması sonucu devrildi. Kazada aralarında ASKİ çalışanlarının da olduğu 19 kişi yaralandı.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nce İmamoğlu Sevinçli köyü yakınlarında temeli atılacak içme suyu projesi törenine katılmak isteyenleri taşıyan Ramazan Kırılmış yönetimindeki 01 P 2059 plakalı MHP'nin seçim minibüsü, Çelikler mevkiinde lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kaza, araç içindeki 19 kişi yaralandı. Yaralılar, İmamoğlu ile Adana’daki çeşitli hastanalerde tedavi altına alındı.

ZENBİLCİ DE KAZA GEÇİRDİ

Bu arada, AK Parti Adana milletvekili Ahmet Zenbilci ve eşi de Ankara’dan Adana’ya döndükleri sırada Kulu makası yakınlarında kaza geçirdi. Zenbilci’nin kullandığını otomobile başka bir araç arkadan çarptı, bu sırada kontrolden çıkan otomobil metrelerce sürüklenip bariyerlere çarparak durdu. Zenbilci ve eşinin sağlık durumları iyi. AK Partili vekil, Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen Yedigöze İçmesuyu Projesi’nin temel atma töreninde kendisine geçmiş olsun dilekleri iletenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.