LEVENT MAHALLESİNDE YENİ BİR BAYAN KUAFÖRÜ

01.07.2018 - 12:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2562+ kez okundu.
 

LEVENT MAHALLESİNDE YENİ BİR BAYAN KUAFÖRÜ

  Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde yeni bir bayan kuaförü açıldı. Levent mahallesi Levent caddesi üzerinde hizmete başlayan “Canan Tayfun Coıffeur” adlı işyerinde saçlarını yaptırmak isteyen genç kız ve kadınlar 0.545.726 24 34 numaralı telefondan da randevu alabilecek. İşyeri sahibi Canan Tayfun, yeni stil saç modelleriyle saç kesiminin yanı sıra makyaj, manikür ve pedikür de yaptırılabilen merkezde; her zaman müşterilerin beklentilerine cevap vermeyi öncelik kabul ettiklerini söyledi.

 

Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde yeni bir bayan kuaförü açıldı.

Levent mahallesi Levent caddesi üzerinde hizmete başlayan “Canan Tayfun Coıffeur” adlı işyerinde saçlarını yaptırmak isteyen genç kız ve kadınlar 0.545.726 24 34 numaralı telefondan da randevu alabilecek. İşyeri sahibi Canan Tayfun, yeni stil saç modelleriyle saç kesiminin yanı sıra makyaj, manikür ve pedikür de yaptırılabilen merkezde; her zaman müşterilerin beklentilerine cevap vermeyi öncelik kabul ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.