‘LİDERİMİZ BAHÇELİ, MİLLİ DURUŞUN SİMGESİDİR’

SİYASET 19.05.2018 - 07:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1967+ kez okundu.
 

‘LİDERİMİZ BAHÇELİ, MİLLİ DURUŞUN SİMGESİDİR’

SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HEMŞEHRİLERİNİN GÖNLÜNÜ KAZANAN MHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SAYIM AZMAZ, BİRLEŞTİRİCİ, BÜTÜNLEŞTİRİCİ ÜSLUBUYLA ÜÇ HİLAL SANCAĞINI YÜCELTİYOR.   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Sayım Azmaz,  “Önce ülkem ve milletim” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin milli duruşun simgesi olduğunu vurgulayıp, “MHP, rejimin ve Türk Milleti’nin teminatıdır. Milliyetçi Hareket’in temsil ettiği uzlaşmacı, kucaklayıcı ve birleştirici misyonuna yönelik iftira, fitne ve nifak mesaisinin Türk Milleti’nde karşılığı yoktur” dedi. ÜÇ HİLAL SANCAĞINI YÜCELTİYOR 24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için MHP teşkilatlarıyla dayanışma için sivil toplum örgütleri, esnaf ziyaretleri ve mahalle toplantılarını molasız sürdüren MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Sayım Azmaz, birleştirici, bütünleştirici üslubuyla hemşehrilerinin gönlünü kazanıp, Üç Hilal sancağını yüceltmeyi sürdürüyor. ‘MHP DEVLETİN VE MİLLETİN BİRLİĞİNİN YANINDADIR’ MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde çalışmalarını yoğunlaştıran Sayım Azmaz, “Milliyetçi Hareket, duruşu itibariyle devletin ve milletin birliğinin yanındadır. Varlık sebebi Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olan, bu uğurda büyük özverilerde bulunan partimizi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alanlar iyi bilsinler ki; ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatleri her şeyden önce gelir” diye konuştu. ‘LİDERİMİZİN DURUŞU, DURUŞUMUZDUR’ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin terör örgütlerine karşı amansız mücadele verirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Önce ülkem ve milletim” diyerek örnek devlet adamlığı iradesini ortaya koyduğunun altını çizen Sayım Azmaz, şunları söyledi: “Ülkemizde meydana gelen gelişmelerin Türk Milleti’nin bekasına zarar verecek boyuta geldiği, sorunların çözümünde,  kararlarının alınmasında süratli davranılması gereken bu zamanlarda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin bir an önce bütün unsurlarıyla inşa edilmesi zaruret haline gelmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de duruşu budur. Türkmenbeyimiz, hemşehrimiz Bahçeli’nin duruşu milli duruşun simgesidir. MHP, şühedaya vefanın adresi, millete bekanın adı ve ahlakıdır. MHP bundan sonra da sağlam duruşuyla, tartışılmaz vefasıyla milli bekanın onuruna göstereceği, yüksek bağlılıkla kutlu mücadelesini sürdürecektir. Allah’ın izniyle, yüce Türk Milleti’nin ferasetine, milli şuuru özümsemiş anlayışına da güvenerek 24 Haziran’da sandıktan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum.”  

SEÇİM ÇALIŞMALARINDA HEMŞEHRİLERİNİN GÖNLÜNÜ KAZANAN MHP ADANA MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SAYIM AZMAZ, BİRLEŞTİRİCİ, BÜTÜNLEŞTİRİCİ ÜSLUBUYLA ÜÇ HİLAL SANCAĞINI YÜCELTİYOR.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Aday Adayı Sayım Azmaz,  “Önce ülkem ve milletim” diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin milli duruşun simgesi olduğunu vurgulayıp, “MHP, rejimin ve Türk Milleti’nin teminatıdır. Milliyetçi Hareket’in temsil ettiği uzlaşmacı, kucaklayıcı ve birleştirici misyonuna yönelik iftira, fitne ve nifak mesaisinin Türk Milleti’nde karşılığı yoktur” dedi.
ÜÇ HİLAL SANCAĞINI YÜCELTİYOR
24 Haziran’da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için MHP teşkilatlarıyla dayanışma için sivil toplum örgütleri, esnaf ziyaretleri ve mahalle toplantılarını molasız sürdüren MHP Adana Milletvekili Aday Adayı Sayım Azmaz, birleştirici, bütünleştirici üslubuyla hemşehrilerinin gönlünü kazanıp, Üç Hilal sancağını yüceltmeyi sürdürüyor.
‘MHP DEVLETİN VE MİLLETİN BİRLİĞİNİN YANINDADIR’
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emrinde, birlik, beraberlik ve bütünlük içinde çalışmalarını yoğunlaştıran Sayım Azmaz,
“Milliyetçi Hareket, duruşu itibariyle devletin ve milletin birliğinin yanındadır. Varlık sebebi Türk Milleti ve Türkiye Cumhuriyeti olan, bu uğurda büyük özverilerde bulunan partimizi ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef alanlar iyi bilsinler ki; ülkemizin, milletimizin yüksek menfaatleri her şeyden önce gelir” diye konuştu.
‘LİDERİMİZİN DURUŞU, DURUŞUMUZDUR’
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin terör örgütlerine karşı amansız mücadele verirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Önce ülkem ve milletim” diyerek örnek devlet adamlığı iradesini ortaya koyduğunun altını çizen Sayım Azmaz, şunları söyledi:
“Ülkemizde meydana gelen gelişmelerin Türk Milleti’nin bekasına zarar verecek boyuta geldiği, sorunların çözümünde,  kararlarının alınmasında süratli davranılması gereken bu zamanlarda Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin bir an önce bütün unsurlarıyla inşa edilmesi zaruret haline gelmiştir. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de duruşu budur. Türkmenbeyimiz, hemşehrimiz Bahçeli’nin duruşu milli duruşun simgesidir. MHP, şühedaya vefanın adresi, millete bekanın adı ve ahlakıdır. MHP bundan sonra da sağlam duruşuyla, tartışılmaz vefasıyla milli bekanın onuruna göstereceği, yüksek bağlılıkla kutlu mücadelesini sürdürecektir. Allah’ın izniyle, yüce Türk Milleti’nin ferasetine, milli şuuru özümsemiş anlayışına da güvenerek 24 Haziran’da sandıktan alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum.”
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.