Lionlar dan Kanserli Çocuklar Semineri

GÜNDEM 04.12.2017 - 13:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2326+ kez okundu.
 

Lionlar dan Kanserli Çocuklar Semineri

  Adana Ziyapaşa Lions Kulubü ev sahipliğinde, 5 Ocak Lions ve Reşatbey Lions Kulüplerinin de katılımlarıyla,  Adana Divan Oteli'nde; Adana Çocuk Kanseri Derneği Başkanı Celal Çelebi ve Onkoloji Pedagoji Uzmanı Doç.Dr. Gülay Sezgin "Çocuk Kanseri ve Kanserli Çocukların İhtiyaçları" konusunda bilgilendirme yaptılar.   5.Kesim Başkanı, Ln. Sernur Sayar, “Öncelikle sunumları ile farkındalığımızı arttıran değerli hocalarımıza ve katılımları ile bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ederiz. Yeni yüzyılda yeni ufuklara...”” dedi.  

 

Adana Ziyapaşa Lions Kulubü ev sahipliğinde, 5 Ocak Lions ve Reşatbey Lions Kulüplerinin de katılımlarıyla,  Adana Divan Oteli'nde; Adana Çocuk Kanseri Derneği Başkanı Celal Çelebi ve Onkoloji Pedagoji Uzmanı Doç.Dr. Gülay Sezgin "Çocuk Kanseri ve Kanserli Çocukların İhtiyaçları" konusunda bilgilendirme yaptılar.

 

5.Kesim Başkanı, Ln. Sernur Sayar, “Öncelikle sunumları ile farkındalığımızı arttıran değerli hocalarımıza ve katılımları ile bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ederiz. Yeni yüzyılda yeni ufuklara...”” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.