Lionlardan Ödül Töreni

KÜLTÜR-SANAT 21.06.2017 - 14:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1982+ kez okundu.
 

Lionlardan Ödül Töreni

         2016-2017 Dönemin de yaptıkları hizmetler için yönetim çevresi kabine görevlileri ödül verilerek onurlandırıldılar.        Genel yönetmen Ln.Ömer Ruhi Eryurt’un takdim ettiği ödüller tek tek sahiplerine verilirken bu dönem İz Bırakan Kulüp başkanlarına da kulüpleri adına ödülleri dağıtıldı.           Lionlar için çok büyük önem taşıyan,  Uluslar arası Başkan Bob Corlew imzalı özel ödüllü  16.Bölge Başkanı  Ln.Emre Sağlam yeni kulüp kazandırdığı için layık görülürken,kabinede sadece Basın ve yayın Komite başkanı görevin de olan Ln.Seray Levent basında yer alınması ve son yıllarda en çok basın haberlerinin çıkmasını sağladığı için Uluslar arası Başkan Bob Corlew imzalı özel gönderilen Uluslar arası En Başarılı Lion Lider  ödülünü almaya hak kazandı.        Genel Yönetmen Ln.Ömer Ruhi Eryurt, ‘‘Bütün emeği geçen Bölge Başkanlarımızın,Koordinatörlerimizin Komite Başkanlarımızın, Kulüp Başkanlarımızın ve İz Bırakan Kulüplerimizin başarılarını ödüllendirmek bizlere onur vermiştir.Ancak bir ödül vardır ki,bu çok özel ödül Basın ve yayın komite başkanımıza özel gelmiştir.Uluslar arası başkan Bob Corlew tarafından gelen bu ödül Türk Lionlarının 50 yıldır yapmaya çalıştığını bir döneme sığdıran Ln.Seray Levent’e gönderilmiştir.Basınla bizi kaynaştıran hizmetlerimizi kamuya duyurmaya çalışan Komite başkanımızın bu önemli ödülü sonuna kadar hak ettiğini biliyor bundan sonraki dönemlerde de Koordinatör  olarak görevini sürdüreceğine inanıyoruz.Güney Bölgesi ödül törenimizin aynısını Kuzey bölgesi kulüplerin de de yaşayarak 118-U yönetim çevresi federasyonu kulüplerimizin başarılarını ödüllendirmeye devam edeceğiz.’’ Dedi.      Anı ödülleri törenin den sonra 2016-2017 Hizmet yılını anlatan almalak da bütün üyelere tek tek dağıtılırken akşam verilen iftar yemeği ile tören son buldu.  

 

 

     2016-2017 Dönemin de yaptıkları hizmetler için yönetim çevresi kabine görevlileri ödül verilerek onurlandırıldılar.

 

     Genel yönetmen Ln.Ömer Ruhi Eryurt’un takdim ettiği ödüller tek tek sahiplerine verilirken bu dönem İz Bırakan Kulüp başkanlarına da kulüpleri adına ödülleri dağıtıldı.

 

        Lionlar için çok büyük önem taşıyan,  Uluslar arası Başkan Bob Corlew imzalı özel ödüllü  16.Bölge Başkanı  Ln.Emre Sağlam yeni kulüp kazandırdığı için layık görülürken,kabinede sadece Basın ve yayın Komite başkanı görevin de olan Ln.Seray Levent basında yer alınması ve son yıllarda en çok basın haberlerinin çıkmasını sağladığı için Uluslar arası Başkan Bob Corlew imzalı özel gönderilen Uluslar arası En Başarılı Lion Lider  ödülünü almaya hak kazandı.

 

     Genel Yönetmen Ln.Ömer Ruhi Eryurt, ‘‘Bütün emeği geçen Bölge Başkanlarımızın,Koordinatörlerimizin Komite Başkanlarımızın, Kulüp Başkanlarımızın ve İz Bırakan Kulüplerimizin başarılarını ödüllendirmek bizlere onur vermiştir.Ancak bir ödül vardır ki,bu çok özel ödül Basın ve yayın komite başkanımıza özel gelmiştir.Uluslar arası başkan Bob Corlew tarafından gelen bu ödül Türk Lionlarının 50 yıldır yapmaya çalıştığını bir döneme sığdıran Ln.Seray Levent’e gönderilmiştir.Basınla bizi kaynaştıran hizmetlerimizi kamuya duyurmaya çalışan Komite başkanımızın bu önemli ödülü sonuna kadar hak ettiğini biliyor bundan sonraki dönemlerde de Koordinatör  olarak görevini sürdüreceğine inanıyoruz.Güney Bölgesi ödül törenimizin aynısını Kuzey bölgesi kulüplerin de de yaşayarak 118-U yönetim çevresi federasyonu kulüplerimizin başarılarını ödüllendirmeye devam edeceğiz.’’ Dedi.

     Anı ödülleri törenin den sonra 2016-2017 Hizmet yılını anlatan almalak da bütün üyelere tek tek dağıtılırken akşam verilen iftar yemeği ile tören son buldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.