LİPA TATLI PARK CEYHAN’DA HİZMETE GİRDİ

27.04.2017 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1255+ kez okundu.
 

LİPA TATLI PARK CEYHAN’DA HİZMETE GİRDİ

  Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,  Ceyhan’da faaliyete geçecek olan Lipa Tatlı Park işletmesinin açılışını gerçekleştirdi.   İnönü Bulvarı üzerinde yerini alan ve işletmeciliğini Yaşar Eğerbüker’’in yaptığı ‘ Lipa Tatlı Park’ işletmesinin açılışını Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk yaptı.    Açılışta bir konuşma yapan Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhan’da damak tadına yeni bir işyerinin eklenmesinden ve burada iş istihdamına sağladığı katkıdan dolayı işletme sahibi Yaşar Eğerbüker’e teşekkür ederek Ceyhan’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.   Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, " yeni işletmenin ilçemize ekonomik anlamda katkı koyacağına inanıyorum. Nezih bir aile ortamında Ceyhanlı hemşerilerimizin damak tadına hizmet etmesini temenni ederim.  Allah yollarını açık etsin, Rabbül Alemin hayırlı ve bereketli kazançlar versin."dedi.  

 

Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,  Ceyhan’da faaliyete geçecek olan Lipa Tatlı Park işletmesinin açılışını gerçekleştirdi.

 

İnönü Bulvarı üzerinde yerini alan ve işletmeciliğini Yaşar Eğerbüker’’in yaptığı ‘ Lipa Tatlı Park’ işletmesinin açılışını Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk yaptı. 

 

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Alemdar Öztürk, Ceyhan’da damak tadına yeni bir işyerinin eklenmesinden ve burada iş istihdamına sağladığı katkıdan dolayı işletme sahibi Yaşar Eğerbüker’e teşekkür ederek Ceyhan’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.

 

Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, " yeni işletmenin ilçemize ekonomik anlamda katkı koyacağına inanıyorum. Nezih bir aile ortamında Ceyhanlı hemşerilerimizin damak tadına hizmet etmesini temenni ederim.  Allah yollarını açık etsin, Rabbül Alemin hayırlı ve bereketli kazançlar versin."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.