Listeler bugün açıklanacak

GÜNDEM 20.05.2018 - 14:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2398+ kez okundu.
 

Listeler bugün açıklanacak

  Milletvekili kesin aday listeleri, bugün saat 17.00’ye kadar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verilecek.  MHP DIŞINDA BELİRSİZLİK VAR MHP dışındaki partilerin adaylarının kim olduğu dün geç saatlere kadar resmi olarak açıklanmadı. AK Parti’de mevcut vekillerden sadece iki ismin listede olduğu öne sürüldü. CHP Adana milletvekili aday listeleri YSK'ya teslim edildikten sonra kamuoyuna açıklanacak. İSMAİL KONCUK LİSTE BAŞI  İYİ Parti’de liste başında Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk var. Saadet Partisi’nden ise 5 ya da 6 isim CHP listelerinden aday gösterildi. Millet İttifakı bünyesinde seçime girecek olan Saadet Partisi’nin Adana 1. sıra milletvekili adayının Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan olacağı kulislerde konuşuldu.

 

Milletvekili kesin aday listeleri, bugün saat 17.00’ye kadar Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) verilecek. 
MHP DIŞINDA BELİRSİZLİK VAR
MHP dışındaki partilerin adaylarının kim olduğu dün geç saatlere kadar resmi olarak açıklanmadı. AK Parti’de mevcut vekillerden sadece iki ismin listede olduğu öne sürüldü. CHP Adana milletvekili aday listeleri YSK'ya teslim edildikten sonra kamuoyuna açıklanacak.
İSMAİL KONCUK LİSTE BAŞI 
İYİ Parti’de liste başında Genel Başkan Yardımcısı İsmail Koncuk var. Saadet Partisi’nden ise 5 ya da 6 isim CHP listelerinden aday gösterildi. Millet İttifakı bünyesinde seçime girecek olan Saadet Partisi’nin Adana 1. sıra milletvekili adayının Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan olacağı kulislerde konuşuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.