Little Caesars Sezar Et Döner ile Akılları Baştan Alacak!

21.04.2018 - 08:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3089+ kez okundu.
 

Little Caesars Sezar Et Döner ile Akılları Baştan Alacak!

  Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza’dan bir kez deneyenin bir daha vazgeçemeyeceği yepyeni bir lezzet daha sevenleriyle buluşuyor: Sezar Et Döner! Acıktığınızda günün her saati hızlı ve lezzetli bir öğüne ihtiyaç duyduğunuzda imdadınıza koşacak, 7’den 77’ye herkesin favorisi olmaya aday Sezar Et Döner, günlük yoğrulan hamurun içinde gerçek mozzarella peyniri, mevsim domatesleriyle hazırlanan sos ve yüzde 100 etin enfes buluşmasından oluşuyor.    Uygun fiyatıyla da dikkat çeken Sezar Et Döner, en yakın Little Caesars şubesinde www.littlecaesars.com.tr   adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında bu yeni lezzeti tatmak isteyenleri bekliyor.   Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, yepyeni bir lezzetle yine akılları baştan almaya hazırlanıyor. Klasik döneri yepyeni bir lezzet anlayışı ile yeniden yorumlayan Little Caesars, yan ürünler kategorisine bağımlılık yaratacak bir üye daha ekliyor: Sezar Et Döner! Gerçek, taze mozzarella peynirini, tarladan toplanan sezon mahsulü domateslerle hazırlanan sosu ve katkısız, yüzde 100 gerçek eti günlük olarak yoğrulan hamurun içinde bir arada sunan Sezar Et Döner, yanında jalapeno biberiyle tadına doyulmaz ve doyurucu bir lezzet şöleni vaat ediyor. Tadıyla fırtınalar koparacak Sezar Et Döner, 9,5 TL satış fiyatıyla da dikkat çekiyor. Pizzanın yanına ya da patates ve içecekle tek başına! Öğle, akşam, gece günün her saati açlığınızı bastıracak, lezzetiyle aklınızı başınızdan alacak Sezar Et Döner, doyurucu olmasıyla da 7’den 77’ye herkesin sevgilisi olamaya aday bir lezzet. Farklı sunum alternatifiyle Little Caesars menülerinde yerini alan Sezar Et Döner, Little Caesars’a özel fırınlanmış patates ve isteğe göre ayran ya da kutu içecek ile birlikte de satışa sunuluyor. Ayrıca pizzalı kampanyaları da mevcut olan Sezar Et Döner, içeriğindeki yüzde 100 et, domates sosu ve mozzarella peyniri ile benzersiz bir deneyim yaşatacak. Sezar Et Döneri, en yakın Little Caesars şubesinde www.littlecaesars.com.tr web sitesi/mobil uygulamasında ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında sizleri bekliyor.  

 

Türkiye’de nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza’dan bir kez deneyenin bir daha vazgeçemeyeceği yepyeni bir lezzet daha sevenleriyle buluşuyor: Sezar Et Döner! Acıktığınızda günün her saati hızlı ve lezzetli bir öğüne ihtiyaç duyduğunuzda imdadınıza koşacak, 7’den 77’ye herkesin favorisi olmaya aday Sezar Et Döner, günlük yoğrulan hamurun içinde gerçek mozzarella peyniri, mevsim domatesleriyle hazırlanan sos ve yüzde 100 etin enfes buluşmasından oluşuyor.

 

 Uygun fiyatıyla da dikkat çeken Sezar Et Döner, en yakın Little Caesars şubesinde www.littlecaesars.com.tr   adresinde ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında bu yeni lezzeti tatmak isteyenleri bekliyor.

 

Nefis kenarın mucidi Little Caesars Pizza, yepyeni bir lezzetle yine akılları baştan almaya hazırlanıyor. Klasik döneri yepyeni bir lezzet anlayışı ile yeniden yorumlayan Little Caesars, yan ürünler kategorisine bağımlılık yaratacak bir üye daha ekliyor: Sezar Et Döner! Gerçek, taze mozzarella peynirini, tarladan toplanan sezon mahsulü domateslerle hazırlanan sosu ve katkısız, yüzde 100 gerçek eti günlük olarak yoğrulan hamurun içinde bir arada sunan Sezar Et Döner, yanında jalapeno biberiyle tadına doyulmaz ve doyurucu bir lezzet şöleni vaat ediyor. Tadıyla fırtınalar koparacak Sezar Et Döner, 9,5 TL satış fiyatıyla da dikkat çekiyor.

Pizzanın yanına ya da patates ve içecekle tek başına!

Öğle, akşam, gece günün her saati açlığınızı bastıracak, lezzetiyle aklınızı başınızdan alacak Sezar Et Döner, doyurucu olmasıyla da 7’den 77’ye herkesin sevgilisi olamaya aday bir lezzet. Farklı sunum alternatifiyle Little Caesars menülerinde yerini alan Sezar Et Döner, Little Caesars’a özel fırınlanmış patates ve isteğe göre ayran ya da kutu içecek ile birlikte de satışa sunuluyor. Ayrıca pizzalı kampanyaları da mevcut olan Sezar Et Döner, içeriğindeki yüzde 100 et, domates sosu ve mozzarella peyniri ile benzersiz bir deneyim yaşatacak.

Sezar Et Döneri, en yakın Little Caesars şubesinde www.littlecaesars.com.tr web sitesi/mobil uygulamasında ve 444 52 44 numaralı telefonla sipariş hattında sizleri bekliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.