Lokum Manzara’dan konut kampanyasına destek

19.05.2018 - 07:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1898+ kez okundu.
 

Lokum Manzara’dan konut kampanyasına destek

      DKY, KONUTDER, GYODER ve INDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıkladı DKY ve Metropolist Yapı ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı değer kazanan bölgesi Tuzla Aydınlı’da hayata geçirilen Lokum Manzara projesi kampanya kapsamında yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor   DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, KONUTDER, GYODER ve INDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirilen kampanyasına Lokum Manzara projeleri ile destek verdiklerini açıkladı. Ali Dumankaya; ‘31 Ekim’e kadar konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18’lik KDV oranın yüzde 8’e, tapu harcı oranın da yüzde 4’ten 3’e inmesinin ardından konut kredisi faizlerinin 0.98 seviyesine çekilmesi adımları atıldı. Taşın altına elini koyma sırası sektör temsilcileri olarak bizdeydi. DKY olarak, KONUTDER, GYODER ve INDER’in öncülüğünde bugünden başlayarak önümüzdeki bir ay boyunca devam edecek kampanyaya Lokum Manzara projemiz ile destek veriyoruz. Sektörün dinamizmini koruması ve yeni bir heyecan dalgası yaratması bakımından önemli bir adım olarak görüyoruz. Özellikle orta gelir grubunun ev sahibi olmasının önünü açılacaktır. Ayrıca bu sayede gayrimenkul sektörü ülkemiz ekonomisinin kalkınması ve büyümesinde lokomotif olma özelliğini koruyacaktır” dedi.  %5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' kampanyası ile Lokum Manzara 15 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı ile 426 bin TL’den satışa sunuluyor. 120 ay vade, 0.98 faiz oranının yanında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan Lokum Manzara’da, kalan peşinat tutarları DKY bünyesinde vadelendiriyor. DKY ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayat bulan Lokum Evler projesinin 4. etabı Lokum Manzara, 2 blok halinde hızla tamamlanıyor. Konumu, manzarası ve sosyal imkanlarıyla doğayla iç içe huzurlu bir hayat sunmaya hazırlanan Lokum Manzara’da 126 ve 154 metrekareden oluşan 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı formatlarda konutlar yer alıyor. Bölgenin en geniş metrekarelerine sahip Lokum Manzara’da daireler optimum kullanım alanlarıyla, ferah ve işlevsel olarak bir ailenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

 

 

 

DKY, KONUTDER, GYODER ve INDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirdiği kampanyasına destek verdiğini açıkladı

DKY ve Metropolist Yapı ortaklığıyla İstanbul Anadolu Yakası’nın en hızlı değer kazanan bölgesi Tuzla Aydınlı’da hayata geçirilen Lokum Manzara projesi kampanya kapsamında yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor

 

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, KONUTDER, GYODER ve INDER'in 'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' sloganı ile hayata geçirilen kampanyasına Lokum Manzara projeleri ile destek verdiklerini açıkladı.
Ali Dumankaya; ‘31 Ekim’e kadar konut teslimlerinde uygulanan yüzde 18’lik KDV oranın yüzde 8’e, tapu harcı oranın da yüzde 4’ten 3’e inmesinin ardından konut kredisi faizlerinin 0.98 seviyesine çekilmesi adımları atıldı. Taşın altına elini koyma sırası sektör temsilcileri olarak bizdeydi. DKY olarak, KONUTDER, GYODER ve INDER’in öncülüğünde bugünden başlayarak önümüzdeki bir ay boyunca devam edecek kampanyaya Lokum Manzara projemiz ile destek veriyoruz. Sektörün dinamizmini koruması ve yeni bir heyecan dalgası yaratması bakımından önemli bir adım olarak görüyoruz. Özellikle orta gelir grubunun ev sahibi olmasının önünü açılacaktır. Ayrıca bu sayede gayrimenkul sektörü ülkemiz ekonomisinin kalkınması ve büyümesinde lokomotif olma özelliğini koruyacaktır” dedi. 

%5 peşinatla ev sahibi olma fırsatı

'Birlikten güç doğar ve Türkiye kazanacak' kampanyası ile Lokum Manzara 15 Mayıs – 15 Haziran tarihleri arasında peşin ve kredili alımlarda yüzde 20 indirim fırsatı ile 426 bin TL’den satışa sunuluyor. 120 ay vade, 0.98 faiz oranının yanında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunan Lokum Manzara’da, kalan peşinat tutarları DKY bünyesinde vadelendiriyor.

DKY ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayat bulan Lokum Evler projesinin 4. etabı Lokum Manzara, 2 blok halinde hızla tamamlanıyor. Konumu, manzarası ve sosyal imkanlarıyla doğayla iç içe huzurlu bir hayat sunmaya hazırlanan Lokum Manzara’da 126 ve 154 metrekareden oluşan 2+1,5 ve 3+1,5 olmak üzere farklı formatlarda konutlar yer alıyor. Bölgenin en geniş metrekarelerine sahip Lokum Manzara’da daireler optimum kullanım alanlarıyla, ferah ve işlevsel olarak bir ailenin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.