LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI HAYATA BAĞLAMAK İÇİN HAYDİ LSV DÜKKÂN’A…

14.01.2020 - 17:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2916+ kez okundu.
 

LÖSEMİLİ ÇOCUKLARI HAYATA BAĞLAMAK İÇİN HAYDİ LSV DÜKKÂN’A…

  Adana’da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından açılan LSV Dükkan Mağazası, doğal ürünlerin yanı sıra birbirinden güzel, el emeği göz nuru rengârenk el emeği işlerle Adanalıları bekliyor. Merkez Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi, Atatürk Yüzme Havuzu karşı sokağındaki LSV Dükkan’da lösemili çocukların annelerinin el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları oyuncaklar, bez bebekler, yastıklar, çantalar, seramik rozet ve magnetler, rengarenk desenli kupaların yanı sıra anne mutfağından el emeği doğal ürünlerden oluşan her bütçe ve her zevke uygun yüzlerce ürün sizleri bekliyor. ALIŞVERİŞİ LÖSEVDEN YAPARAK ÇOCUKLARI HAYATA BAĞLAYABİLİRSİNİZ LÖSEV Adana İl Koordinatör Yardımcısı Esen Ezgi Karadağ, LSV Dükkân’daki gıda ürünlerinin sağlıklı koşullarda el emeği ile tamamen hijyenik ortamlarda üretildiğini ve doğal olduğunu hatırlatarak, zeytinyağı, erişte, tarhana, Kars kaşarı, reçel, salça, Taşköprü sarımsağı ile doğal mandalina satışı yaptıklarını ifade etti. Kanserle mücadelede beslenmenin önemli rolü olduğunun altını çizen Karadağ, toplum sağlığı için bu yöndeki çabalarını da artırdıklarını bildirdi. Karadağ, “LSV Dükkan’da ev yapımı, sağlıklı koşullarda üretilen ailece güvenle tüketebileceğiniz lezzetli ürünlerimiz var. Alışverişinizi LÖSEV ’den yaparak, vakfa da katkı sağlıyorsunuz, burası her şeyin gerçekten iyi olduğu bir dükkân” dedi.  LSV DÜKKAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA UMUT OLUYOR LÖSEV Dükkan’dan ayrıca internet üzerinden de sipariş verilebiliyor. www.lsvdukkan.com’da Tekstil ve Dekorasyon, Düğün, Ajanda ve Not defterleri, Seramik Ürünler, Doğal Ürünler ile Kampanyalı ve Yeni Yıl 2020 Ürünleri olmak üzere 3000’e yakın çeşit bulunuyor.  Tüm ürünlerin elde, butik olarak anne atölyelerinde hazırlandığına dikkat çeken yetkililer, bu sayede lösemili çocukların annelerine ekonomik yönden katkı sağlandığını söyledi.  Annelerin gönüllülük esasına dayanarak yaptıkları bu çalışmalardan elde edilen her ürünün satışı hem lösemili çocuklara, hem ailelere umut oluyor.  Adana’da LSV Dükkan’da en çok ilgi gören bez bebekler arasında Kalp Tutan Kız Bebek, lösemili bir çocuğu tasvir eden Umut Bebek, Alican Bebek, Ayşe Bebek  ve Güneş Bebek var.  LSV Dükkan’a ulaşmak için 0322 999 16 05 nolu telefondan arayıp kolayca ulaşılabilir. Ya da internet siparişleriniz için www.lsvdukkan.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

 

Adana’da Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) tarafından açılan LSV Dükkan Mağazası, doğal ürünlerin yanı sıra birbirinden güzel, el emeği göz nuru rengârenk el emeği işlerle Adanalıları bekliyor.
Merkez Seyhan ilçesi, Çınarlı Mahallesi, Atatürk Yüzme Havuzu karşı sokağındaki LSV Dükkan’da lösemili çocukların annelerinin el emeği göz nuru dökerek hazırladıkları oyuncaklar, bez bebekler, yastıklar, çantalar, seramik rozet ve magnetler, rengarenk desenli kupaların yanı sıra anne mutfağından el emeği doğal ürünlerden oluşan her bütçe ve her zevke uygun yüzlerce ürün sizleri bekliyor.

ALIŞVERİŞİ LÖSEVDEN YAPARAK ÇOCUKLARI HAYATA BAĞLAYABİLİRSİNİZ
LÖSEV Adana İl Koordinatör Yardımcısı Esen Ezgi Karadağ, LSV Dükkân’daki gıda ürünlerinin sağlıklı koşullarda el emeği ile tamamen hijyenik ortamlarda üretildiğini ve doğal olduğunu hatırlatarak, zeytinyağı, erişte, tarhana, Kars kaşarı, reçel, salça, Taşköprü sarımsağı ile doğal mandalina satışı yaptıklarını ifade etti. Kanserle mücadelede beslenmenin önemli rolü olduğunun altını çizen Karadağ, toplum sağlığı için bu yöndeki çabalarını da artırdıklarını bildirdi. Karadağ, “LSV Dükkan’da ev yapımı, sağlıklı koşullarda üretilen ailece güvenle tüketebileceğiniz lezzetli ürünlerimiz var. Alışverişinizi LÖSEV ’den yaparak, vakfa da katkı sağlıyorsunuz, burası her şeyin gerçekten iyi olduğu bir dükkân” dedi. 
LSV DÜKKAN LÖSEMİLİ ÇOCUKLARA UMUT OLUYOR
LÖSEV Dükkan’dan ayrıca internet üzerinden de sipariş verilebiliyor. www.lsvdukkan.com’da Tekstil ve Dekorasyon, Düğün, Ajanda ve Not defterleri, Seramik Ürünler, Doğal Ürünler ile Kampanyalı ve Yeni Yıl 2020 Ürünleri olmak üzere 3000’e yakın çeşit bulunuyor. 
Tüm ürünlerin elde, butik olarak anne atölyelerinde hazırlandığına dikkat çeken yetkililer, bu sayede lösemili çocukların annelerine ekonomik yönden katkı sağlandığını söyledi.  Annelerin gönüllülük esasına dayanarak yaptıkları bu çalışmalardan elde edilen her ürünün satışı hem lösemili çocuklara, hem ailelere umut oluyor.  Adana’da LSV Dükkan’da en çok ilgi gören bez bebekler arasında Kalp Tutan Kız Bebek, lösemili bir çocuğu tasvir eden Umut Bebek, Alican Bebek, Ayşe Bebek  ve Güneş Bebek var. 
LSV Dükkan’a ulaşmak için 0322 999 16 05 nolu telefondan arayıp kolayca ulaşılabilir. Ya da internet siparişleriniz için www.lsvdukkan.com adresinden ürünleri inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.