LÖSEV’DEN ÇOCUKLARAKARNE HEDİYESİ

21.07.2018 - 10:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1915+ kez okundu.
 

LÖSEV’DEN ÇOCUKLARAKARNE HEDİYESİ

Adana’da yeni açılan LÖSEV- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı ofisinde tedavisi devam den çocuklara karne hediyesi olarak bisiklet hediye edildi. LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde sayıları 30 bine yaklaşan kayıtlı hasta ve ailelerine, 20 yıldır olduğu gibi tamamen ücretsiz tedavi, eğitim hizmetlerinin yanı sıra maddi-manevi desteklerini iletmeye devam ediyor. Vakıf kurulduğu 1998 yılından bugüne, 20 yıldır lösemi ve diğer kanser türlerine karşı sürdürdüğü savaşta, doğal yaşam, sağlıklı beslenme, tedavi süreci ve sonrası motivasyonun da önemini dile getirerek hastalarını yalnız bırakmıyor. Yıl boyunca aileler ile buluşarak bir yandan onların sorunlarını yakından dinlerken diğer taraftan çocukların birbirleri ile kaynaşarak keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor.   ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN KARDEŞLERİNE ANLAMLI HEDİYE   Adana’da Çevre günü kapsamında ortaokullar arasında düzenlenen kısa film yarışması kapsamında kazandıkları bisiklet ödülünü LÖSEV’e bağışlayan TED Koleji öğrencileri sayesinde tedavisi devam eden LÖSEV’e kayıtlı üç çocuk hayallerine kavuştu. Bisikletlerini Adana’da yeni açılan LÖSEV ofisinde, 19 Temmuz Perşembe günü düzenlenen etkinlikle teslim alanEyüp D. ,Mahmut Eren İ. ve Ramazan D. Çok mutlu olduklarını ve kardeşlerine teşekkür ettiklerini belirtti.                        

Adana’da yeni açılan LÖSEV- Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı ofisinde tedavisi devam den çocuklara karne hediyesi olarak bisiklet hediye edildi.

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, Türkiye genelinde sayıları 30 bine yaklaşan kayıtlı hasta ve ailelerine, 20 yıldır olduğu gibi tamamen ücretsiz tedavi, eğitim hizmetlerinin yanı sıra maddi-manevi desteklerini iletmeye devam ediyor.

Vakıf kurulduğu 1998 yılından bugüne, 20 yıldır lösemi ve diğer kanser türlerine karşı sürdürdüğü savaşta, doğal yaşam, sağlıklı beslenme, tedavi süreci ve sonrası motivasyonun da önemini dile getirerek hastalarını yalnız bırakmıyor. Yıl boyunca aileler ile buluşarak bir yandan onların sorunlarını yakından dinlerken diğer taraftan çocukların birbirleri ile kaynaşarak keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor.

 

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİNDEN KARDEŞLERİNE ANLAMLI HEDİYE

 

Adana’da Çevre günü kapsamında ortaokullar arasında düzenlenen kısa film yarışması kapsamında kazandıkları bisiklet ödülünü LÖSEV’e bağışlayan TED Koleji öğrencileri sayesinde tedavisi devam eden LÖSEV’e kayıtlı üç çocuk hayallerine kavuştu. Bisikletlerini Adana’da yeni açılan LÖSEV ofisinde, 19 Temmuz Perşembe günü düzenlenen etkinlikle teslim alanEyüp D. ,Mahmut Eren İ. ve Ramazan D. Çok mutlu olduklarını ve kardeşlerine teşekkür ettiklerini belirtti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.