Lüks Sitede Milyonluk Soygun! Tek Araçla Geldiler, 1 Milyon ve Mercedes'i Alıp Çıktılar

22.04.2017 - 07:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2194+ kez okundu.
 

Lüks Sitede Milyonluk Soygun! Tek Araçla Geldiler, 1 Milyon ve Mercedes'i Alıp Çıktılar

İstanbul'da 7 Nisan akşam, otomobille Beşiktaş'taki lüks bir siteye gelen hırsızlar, 1 milyon liralık vurgun yaptı. Tek Araçla gelen hırsızlar, Mercedes'le birlikte çıktıkları görüntüler çıktı.
İstanbul'da 7 Nisan akşamı hırsızlar, lüks bir otomobille Beşiktaş'taki lüks bir siteye geldi. Site güvenliğini atlatan hırsızlar evlerin ziline basmaya başladı. İçeride kimsenin bulunmadığı evlerin kapı göbek kilidini kıran hırsızlar evlere girdi. 1 SAATTE 1 MİLYON VE BİR MERCEDES OTOMOBİLLE ÇIKTILAR Hırsızlar ilk olarak eski THY çalışanı R.M.'nin evine girdi. Evdeki ziynet eşyaları, antika eşyalar ve paraları aldılar. Çıkarken R.M.'nin yeni aldığı Mercedes otomobilin anahtarını da buldular. 2 eve daha giren hırsızlar bu evlerden de ziynet eşyaları ve paralar çaldı. Siteden ayrılırken de R.M.'nin Mercedes'ini de alarak peş peşe iki araçla siteden çıktılar. 1 saat süren hırsızlık olayında yaklaşık 1 milyon liralık vurgun yaptılar.   GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI İhbar üzerine olay yerine gelen polis parmak izi incelemesinin ardından güvenlik kamera görüntülerine yoğunlaştı. 3 kişi oldukları belirlenen hırsızların lüks bir araçla geldiği, soygunlardan sonra da R.M.'nin aracıyla birlikte çıktıkları görüntülere ulaşıldı. ÇALINTI ARAÇLA GELMİŞLER Hırsızların sahte plakalı çalıntı bir otomobille siteye girdikleri belirlendi. Polishırsızların kimliklerinin belirlenmeye çalışıldığını bildirildi.  
İstanbul'da 7 Nisan akşam, otomobille Beşiktaş'taki lüks bir siteye gelen hırsızlar, 1 milyon liralık vurgun yaptı. Tek Araçla gelen hırsızlar, Mercedes'le birlikte çıktıkları görüntüler çıktı.

İstanbul'da 7 Nisan akşamı hırsızlar, lüks bir otomobille Beşiktaş'taki lüks bir siteye geldi. Site güvenliğini atlatan hırsızlar evlerin ziline basmaya başladı. İçeride kimsenin bulunmadığı evlerin kapı göbek kilidini kıran hırsızlar evlere girdi.

1 SAATTE 1 MİLYON VE BİR MERCEDES OTOMOBİLLE ÇIKTILAR

Hırsızlar ilk olarak eski THY çalışanı R.M.'nin evine girdi. Evdeki ziynet eşyaları, antika eşyalar ve paraları aldılar. Çıkarken R.M.'nin yeni aldığı Mercedes otomobilin anahtarını da buldular. 2 eve daha giren hırsızlar bu evlerden de ziynet eşyaları ve paralar çaldı. Siteden ayrılırken de R.M.'nin Mercedes'ini de alarak peş peşe iki araçla siteden çıktılar. 1 saat süren hırsızlık olayında yaklaşık 1 milyon liralık vurgun yaptılar.

 

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis parmak izi incelemesinin ardından güvenlik kamera görüntülerine yoğunlaştı. 3 kişi oldukları belirlenen hırsızların lüks bir araçla geldiği, soygunlardan sonra da R.M.'nin aracıyla birlikte çıktıkları görüntülere ulaşıldı.

ÇALINTI ARAÇLA GELMİŞLER

Hırsızların sahte plakalı çalıntı bir otomobille siteye girdikleri belirlendi. Polishırsızların kimliklerinin belirlenmeye çalışıldığını bildirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.