M1 Adana AVM’ de çocuklar için eğlenceli ve hediyeli İngilizce okuma ve etkinlik atölyesi temmuz ayı boyunca devam ediyor

GÜNDEM 11.07.2019 - 12:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2249+ kez okundu.
 

M1 Adana AVM’ de çocuklar için eğlenceli ve hediyeli İngilizce okuma ve etkinlik atölyesi temmuz ayı boyunca devam ediyor

M1 Adana AVM, yaz dönemi boyunca devam eden  atölye etkinlikleri ile Adanalıların en çok vakit geçirdiği kültürel ve interaktif buluşma noktası olmaya devam ediyor. Adana'da 3 yıldır süren İngilizce Okuma ve Etkinlik Atölyesi yaz dönemi M1 Adana AVM’ de çocuklarla buluştu. "Harvest Time " hikâyesini çocuklar için okuyan Leman Tatlı, hikâye sonrası çocuklar ile İngilizce şarkılar söyleyip, oyunlar oynadı. Tatlı, düzenlenen etkinlik ile ilgili şu sözleri söyledi : İngilizce Okuma ve Etkinlik Atölyemiz yaz dönemi M1 Adana'da 7 Temmuz 2019 Pazar günü çocuklarla buluştu ve yine kıpır kıpır geçti. "Harvest Time" hikayesini çocuklar için okudum. Hikaye sonrası çocuklar ile İngilizce şarkılar söyleyip, oyunlar oynadık. İngilizce Okuma atölyelerimiz üç yıldır ilgi ve sevginiz ile sizlerle buluşuyor. Hangi meslek olursa olsun yabancı dil bilmenin kaçınılmaz olduğu günümüzde, çocuklarla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler ile yabancı dil edinmenin "Farkındalığını" oyunlarla, şarkılarla ve yaratıcı projelerle eğlenerek gerçekleştiriyoruz. Her seferinde ilk gün ki gibi heyecan htiğimiz, büyük bir özen ve emek ile hazırladığımız atölyelerimize ilginiz, inancınız, güveniniz ve sevginiz için sonsuz teşekkürler.M1 Adana AVM’ de ingilizce atölyesinin bir sonraki etkinliği 14 temmuz’da gerçekleşecek.  

M1 Adana AVM, yaz dönemi boyunca devam eden  atölye etkinlikleri ile Adanalıların en çok vakit geçirdiği kültürel ve interaktif buluşma noktası olmaya devam ediyor. Adana'da 3 yıldır süren İngilizce Okuma ve Etkinlik Atölyesi yaz dönemi M1 Adana AVM’ de çocuklarla buluştu. "Harvest Time " hikâyesini çocuklar için okuyan Leman Tatlı, hikâye sonrası çocuklar ile İngilizce şarkılar söyleyip, oyunlar oynadı. Tatlı, düzenlenen etkinlik ile ilgili şu sözleri söyledi : İngilizce Okuma ve Etkinlik Atölyemiz yaz dönemi M1 Adana'da 7 Temmuz 2019 Pazar günü çocuklarla buluştu ve yine kıpır kıpır geçti. "Harvest Time" hikayesini çocuklar için okudum. Hikaye sonrası çocuklar ile İngilizce şarkılar söyleyip, oyunlar oynadık. İngilizce Okuma atölyelerimiz üç yıldır ilgi ve sevginiz ile sizlerle buluşuyor.

Hangi meslek olursa olsun yabancı dil bilmenin kaçınılmaz olduğu günümüzde, çocuklarla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikler ile yabancı dil edinmenin "Farkındalığını" oyunlarla, şarkılarla ve yaratıcı projelerle eğlenerek gerçekleştiriyoruz.

Her seferinde ilk gün ki gibi heyecan htiğimiz, büyük bir özen ve emek ile hazırladığımız atölyelerimize ilginiz, inancınız, güveniniz ve sevginiz için sonsuz teşekkürler.M1 Adana AVM’ de ingilizce atölyesinin bir sonraki etkinliği 14 temmuz’da gerçekleşecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.