M1 ADANA'DA ÇOCUKLAR KENDİ OYUNCAKLARINI TASARLAYACAK

GÜNDEM 16.04.2019 - 13:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1462+ kez okundu.
 

M1 ADANA'DA ÇOCUKLAR KENDİ OYUNCAKLARINI TASARLAYACAK

    20-21 Nisan 2019 tarihlerinde M1 Adana'da çocukları muhteşem bir etkinlik bekliyor. Alışveriş Merkezi'nin çocuk atölyesini ziyaret eden Adanalı minikler kendilerine harika bir tavşan yapma olanağına kavuşacak.     Kurulduğu günden bu yana Adanalıların değişmeyen adresi M1 Adana AVM , hafta sonlarında yetişkinler ve çocuklar için düzenlediği etkinliklerle Adana'nın sosyal yaşantısına renk katmaya devam ediyor. Düzenlenen sanatsal ve kültürel etkinliklerle Adanalıların sosyal hayatına hareketlilik kazandıran M1 Adana,  düzenlediği atölye çalışmaları ile de minik konuklarının hayal dünyalarının sınırlarını zorlamalarına imkan tanıyor.     M1 Adana’da özellikle hafta sonları gerçekleştirilen ve büyük ilgi çeken atölye çalışmalarına katılan çocuklar eğlenirken sosyalleşme imkanı da buluyor.  Atölye çalışmaları kapsamındaki aktivitelerle çocukların kişisel gelişimine olumlu yönde katkıda bulunan M1 Adana, önümüzdeki hafta sonu minik konuklarını muhteşem bir etkinlikle ağırlamaya hazırlanıyor.   20-21 Nisan 2019 tarihlerinde M1 Adana'yı ziyaret edecek olan çocuklar, alışveriş merkezinin, "Senin İçin" sloganıyla gerçekleştireceği Çocuk Atölyesi'nde kendi oyuncaklarını tasarlama imkanı bulacak. Uzman eğitmenler eşliğinde kendilerine harika bir tavşan tasarlama fırsatına sahip olacak katılımcı çocuklar eğlenceli saatler geçirirken, aileleri de kaliteli ve keyifli alışverişin tadını çıkaracak. 12:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölye çalışmalarından, M1 Adana'nın mobil uygulamasını telefonuna indiren tüm ailelerin 4-12 yaş gurubundaki çocukları ücretsiz faydalanabilecek.     Editöre: Bülten Eki’nde; Bülten ile ilgili duyuru afişi  sunulmaktadır. M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA : 2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM,, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza , 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 20 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Kitapsan ve Paşabahçe gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.  

 

 

20-21 Nisan 2019 tarihlerinde M1 Adana'da çocukları muhteşem bir etkinlik bekliyor. Alışveriş Merkezi'nin çocuk atölyesini ziyaret eden Adanalı minikler kendilerine harika bir tavşan yapma olanağına kavuşacak.

 

  Kurulduğu günden bu yana Adanalıların değişmeyen adresi M1 Adana AVM , hafta sonlarında yetişkinler ve çocuklar için düzenlediği etkinliklerle Adana'nın sosyal yaşantısına renk katmaya devam ediyor. Düzenlenen sanatsal ve kültürel etkinliklerle Adanalıların sosyal hayatına hareketlilik kazandıran M1 Adana,  düzenlediği atölye çalışmaları ile de minik konuklarının hayal dünyalarının sınırlarını zorlamalarına imkan tanıyor.

 

  M1 Adana’da özellikle hafta sonları gerçekleştirilen ve büyük ilgi çeken atölye çalışmalarına katılan çocuklar eğlenirken sosyalleşme imkanı da buluyor.  Atölye çalışmaları kapsamındaki aktivitelerle çocukların kişisel gelişimine olumlu yönde katkıda bulunan M1 Adana, önümüzdeki hafta sonu minik konuklarını muhteşem bir etkinlikle ağırlamaya hazırlanıyor.

 

20-21 Nisan 2019 tarihlerinde M1 Adana'yı ziyaret edecek olan çocuklar, alışveriş merkezinin, "Senin İçin" sloganıyla gerçekleştireceği Çocuk Atölyesi'nde kendi oyuncaklarını tasarlama imkanı bulacak. Uzman eğitmenler eşliğinde kendilerine harika bir tavşan tasarlama fırsatına sahip olacak katılımcı çocuklar eğlenceli saatler geçirirken, aileleri de kaliteli ve keyifli alışverişin tadını çıkaracak. 12:00 - 19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek atölye çalışmalarından, M1 Adana'nın mobil uygulamasını telefonuna indiren tüm ailelerin 4-12 yaş gurubundaki çocukları ücretsiz faydalanabilecek.

 

 

Editöre: Bülten Eki’nde; Bülten ile ilgili duyuru afişi  sunulmaktadır.

M1 ADANA ALIŞVERİŞ MERKEZİ HAKKINDA : 2000 yılında kapılarını açan M1 Adana AVM,, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap veren bir alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. 200 mağaza , 90.000 m2  kiralanabilir alana sahip M1 Adana AVM, büyüklüğü ve mağaza karmasıyla ziyaretçilerine keyifli alışveriş yapma imkanı sağlarken, eğlence ve kültürel etkinliklere katılma fırsatı sunuyor. 20 yıldır Adana ve bölge halkına her alanında farklı bir tecrübe yaşatan M1 Adana AVM’de Türkiye’nin ve dünyanın en iyi markaları bulunuyor. Carrefoursa, H&M, IKEA Sipariş ve Teslim Noktası, Media Markt, Koçtaş, LC Waikiki, Mudo City, Ayakkabı Dünyası, Armağan, Boyner, YKM, Zara, Marks&Spencer, GAP, Mango, Koton, Mavi, Teknosa, Goldpark, Kitapsan ve Paşabahçe gibi uluslararası ve ulusal zincir mağazaları, yerel markalarla aynı çatı altında toplayan M1 Adana AVM; 8.800 m2'lik sinema alanı, 1.600 m2'lik yiyecek - içecek bölümü (Food Court), 3050 araç kapasiteli otoparkı, ATM ve müşteri hizmetleri gibi modern alışveriş ortamının gerektirdiği tüm birimleriyle bölgeye katkı sağlamaya devam ediyor.  Ferah mekanı ve lezzetli alternatifleriyle Adana’nın en çok tercih edilen alışveriş merkezi M1 Adana; çocuk oyun alanları, Cinemaximum ve geniş eğlence alternatifleriyle alışverişi benzersiz bir keyfe dönüştürüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.