MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KONUSUNDA AİLELER BİLİNÇLENDİRİLİYOR

GÜNDEM 07.12.2017 - 14:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2045+ kez okundu.
 

MADDE BAĞIMLILIĞI İLE MÜCADELE KONUSUNDA AİLELER BİLİNÇLENDİRİLİYOR

  Adana İl Müftülüğü ile Adana İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü  çerçevesinde “ Bağımsız Birey  Bilinçi Aile “ projesi kapsamında Kuran Kurslarında eğitim gören kursiyerlere yönelik bilgilendirici eğitim çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda ilk olarak  Yüreğir müftülüğüne bağlı Abdülkadir Geylani Kuran Kursunda kursiyerlere İl Müftüsü Hasan Çınar ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesi müdürlüğü yetkilileri tarafından eğitim verildi. Eğitimin ilk bölümünde  Narko Adana Personeli Erkan ÇELİK ve Burak TAVŞANOĞLU’ tarafından madde bağımlılığı konusunda bir sunum  gerçekleştirdiler. Sunumda Anne-Babaların madde bağımlılığı konusunda dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı.  Ardından bir konuşma yapan İl Müftüsü Hasan Çınar ise çocuk eğitiminde Anne- babaların  sorumlulukları üzerinde durarak sağlıklı, bilinçli ve dindar bir nesil yetiştirme hususunda anne ve babaların dikkat etmesi gereken hususları sıraladı.  Eğitici çalışmaların il genelinde belli aralıklarla diğer Kuran kurslarında da sürdürüleceği bildirildi. İlçemiz Abdulkadir Geylani Camii Kur’an Kursu Öğrencilerine yönelik uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Narko rehber eğitmenleri tarafından eğitim verildi. İlçemizde Narko rehber eğitimi vermeye başladı. Narko rehber kapsamında düzenlenen eğitime İl Müftümüz Sayın Hasan ÇINAR, İlçe Müftümüz Celal BÜYÜK, Adana İl Müftülüğü Din Hizmetleri Müdürü Cumali ADIGÜZEL, Adana İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Nuh ÜNALDI, Adana İl Müftülüğü Vaizeleri Fadime TAŞ ve Zübeyde ÜNVERDİ, ile Kur’an Kursu öğrencileri katıldı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında alınacak olan önlemler hakkında öğrencilere bilgi verildi.

 

Adana İl Müftülüğü ile Adana İl Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü  çerçevesinde “ Bağımsız Birey  Bilinçi Aile “ projesi kapsamında Kuran Kurslarında eğitim gören kursiyerlere yönelik bilgilendirici eğitim çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda ilk olarak  Yüreğir müftülüğüne bağlı Abdülkadir Geylani Kuran Kursunda kursiyerlere İl Müftüsü Hasan Çınar ve İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla mücadele şubesi müdürlüğü yetkilileri tarafından eğitim verildi. Eğitimin ilk bölümünde  Narko Adana Personeli Erkan ÇELİK ve Burak TAVŞANOĞLU’ tarafından madde bağımlılığı konusunda bir sunum  gerçekleştirdiler. Sunumda Anne-Babaların madde bağımlılığı konusunda dikkat etmeleri gereken hususlar anlatıldı.  Ardından bir konuşma yapan İl Müftüsü Hasan Çınar ise çocuk eğitiminde Anne- babaların  sorumlulukları üzerinde durarak sağlıklı, bilinçli ve dindar bir nesil yetiştirme hususunda anne ve babaların dikkat etmesi gereken hususları sıraladı.  Eğitici çalışmaların il genelinde belli aralıklarla diğer Kuran kurslarında da sürdürüleceği bildirildi.

İlçemiz Abdulkadir Geylani Camii Kur’an Kursu Öğrencilerine yönelik uyuşturucu ile mücadele kapsamında, Narko rehber eğitmenleri tarafından eğitim verildi.

İlçemizde Narko rehber eğitimi vermeye başladı. Narko rehber kapsamında düzenlenen eğitime İl Müftümüz Sayın Hasan ÇINAR, İlçe Müftümüz Celal BÜYÜK, Adana İl Müftülüğü Din Hizmetleri Müdürü Cumali ADIGÜZEL, Adana İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Nuh ÜNALDI, Adana İl Müftülüğü Vaizeleri Fadime TAŞ ve Zübeyde ÜNVERDİ, ile Kur’an Kursu öğrencileri katıldı. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında alınacak olan önlemler hakkında öğrencilere bilgi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.