Mahmut Tezcan: Kırsal Kalkınmaya büyük önem vereceğiz

GÜNDEM 25.10.2018 - 09:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 979+ kez okundu.
 

Mahmut Tezcan: Kırsal Kalkınmaya büyük önem vereceğiz

  Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Bugüne kadar taşra ilçelerimiz hizmet alma noktasında hep geciktirildi. Artık vatandaşlarımıza hizmet yerinden ve zamanında ulaştırılacak.” dedi. Feke İlçesi’nde kaymakam İlyas Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Gün, Muhtarlar Odası Başkanı Musa Şener, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Adana’mızın şirin ilçesi Feke’mizi ziyaret etmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Feke’mizin sorunlarını yerinde incelemek ve vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek için buradayız.” şeklinde konuştu. TAŞRA İLÇELERİMİZ YERİNDE YÖNETİCİLECEK Yeni büyükşehir belediyesi yasası ile hizmeti Adana merkezinden alan taşra ilçelerine değinen Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut “Taşra ilçelerimizde yönetim anlayışını baştan aşağı değiştireceğiz. Yeni büyükşehir yasasıyla birlikte kırsaldaki ilçelerimize hizmet şehir merkezinden gidiyor. Biz bu anlayışı değiştirerek taşradaki tüm ilçelerimize araç parkları kuracağız. Hizmet için hangi araç gerekiyorsa şehir merkezine gelmeden yerinde sorunlara çözüm üreteceğiz.” diye konuştu. TARIMA DAYALI KIRSAL KALKINMA PROJELERİMİZ ÇİFTÇİMİZİ ŞAHA KALKACAK Taşra ilçeleri ve mahallerinde tarıma dayalı kırsal kalkınma projelerinden bahseden Mahmut Tezcan “Köylümüzü ve çiftçimizi bulundukları ilçenin toprak yapısı ve jeopolitik yapısını inceleyerek tarıma dayalı kırsal kalkınma projelerimizi hayata geçireceğiz. Üreticimizin her türlü ihtiyacına karşılık vererek yerinde istihdama önem vereceğiz. Ayrıca üreticimizin ürettiği ürünlerin tanıtımlarını yaparak onları serbest piyasa ekonomisine kazandıracağız.” diye ifade etti. YOLU VE SUYU OLMAYAN KÖYÜMÜZ KALMAYACAK Köylerdeki su ve yol sorununa da değinen Mahmut Tezcan “Taşra ilçelerimizdeki kanayan bir yara haline dönüşen yol ve su sorunlarını gelir gelmez çözüme kavuşturacağız. Adana’mız tarihinde görmediği üretken belediyeciliği ortak aklı ön plana çıkartarak yapacağımız gayretli çalışmalarımızla doyasıya yaşayacak. ” dedi.

 

Ak Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Bugüne kadar taşra ilçelerimiz hizmet alma noktasında hep geciktirildi. Artık vatandaşlarımıza hizmet yerinden ve zamanında ulaştırılacak.” dedi.

Feke İlçesi’nde kaymakam İlyas Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Gün, Muhtarlar Odası Başkanı Musa Şener, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Adana Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Tezcan “Adana’mızın şirin ilçesi Feke’mizi ziyaret etmek bizleri ziyadesiyle memnun etti. Feke’mizin sorunlarını yerinde incelemek ve vatandaşlarımızın dertlerini dinlemek için buradayız.” şeklinde konuştu.

TAŞRA İLÇELERİMİZ YERİNDE YÖNETİCİLECEK

Yeni büyükşehir belediyesi yasası ile hizmeti Adana merkezinden alan taşra ilçelerine değinen Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Mahmut “Taşra ilçelerimizde yönetim anlayışını baştan aşağı değiştireceğiz. Yeni büyükşehir yasasıyla birlikte kırsaldaki ilçelerimize hizmet şehir merkezinden gidiyor. Biz bu anlayışı değiştirerek taşradaki tüm ilçelerimize araç parkları kuracağız. Hizmet için hangi araç gerekiyorsa şehir merkezine gelmeden yerinde sorunlara çözüm üreteceğiz.” diye konuştu.

TARIMA DAYALI KIRSAL KALKINMA PROJELERİMİZ ÇİFTÇİMİZİ ŞAHA KALKACAK

Taşra ilçeleri ve mahallerinde tarıma dayalı kırsal kalkınma projelerinden bahseden Mahmut Tezcan “Köylümüzü ve çiftçimizi bulundukları ilçenin toprak yapısı ve jeopolitik yapısını inceleyerek tarıma dayalı kırsal kalkınma projelerimizi hayata geçireceğiz. Üreticimizin her türlü ihtiyacına karşılık vererek yerinde istihdama önem vereceğiz. Ayrıca üreticimizin ürettiği ürünlerin tanıtımlarını yaparak onları serbest piyasa ekonomisine kazandıracağız.” diye ifade etti.

YOLU VE SUYU OLMAYAN KÖYÜMÜZ KALMAYACAK

Köylerdeki su ve yol sorununa da değinen Mahmut Tezcan “Taşra ilçelerimizdeki kanayan bir yara haline dönüşen yol ve su sorunlarını gelir gelmez çözüme kavuşturacağız. Adana’mız tarihinde görmediği üretken belediyeciliği ortak aklı ön plana çıkartarak yapacağımız gayretli çalışmalarımızla doyasıya yaşayacak. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.