Mardin-Diyarbakır Karayolunda Askeri Aracın Geçişinden Sonra Patlama

25.02.2017 - 10:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1499+ kez okundu.
 

Mardin-Diyarbakır Karayolunda Askeri Aracın Geçişinden Sonra Patlama

Diyarbakır karayolunda, bu sabah askeri bir aracın geçişinden sonra patlama meydana geldi. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı.
Diyarbakır karayolunda, bu sabah askeri bir aracın geçişinden sonra patlama meydana geldi. Patlamada yaralı ve can kaybı olmadığı öğrenilirken, yolda hasar oluştu. CAN KAYBI OLMADI Mardin-Diyarbakır karayolunun 20'nci kilometresinde bulunan Eroğlu Köyü mevkiinde daha önce PKK'lı teröristlerce yol kenarına döşenmiş bir patlayıcı, bugün saat 10.30 sıralarında, askeri bir aracın geçişinden hemen sonra patlatıldı. Meydana gelen patlamada yaralı ve can kaybının olmadığı öğrenilirken, karayolu üzerinde hasar oluştu. Patlamanın ardından bölgeye jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi. YOL TRAFİĞE KAPATILDI Bölgeye ulaşan jandarma ekipleri, Mardin-Diyarbakır karayolunu çift taraflı olarak trafiğe kapattı. Daha sonra bölgeye giden olay yeri inceleme ekipleri, patlamanın olduğu noktadan metal parçaları ve toprak numuneleri aldı. Olay yeri incelemesinin ardından başlatılan yol onarım çalışmalarının ise halen devam ettiği öğrenildi.
Diyarbakır karayolunda, bu sabah askeri bir aracın geçişinden sonra patlama meydana geldi. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı.

Diyarbakır karayolunda, bu sabah askeri bir aracın geçişinden sonra patlama meydana geldi. Patlamada yaralı ve can kaybı olmadığı öğrenilirken, yolda hasar oluştu.

CAN KAYBI OLMADI

Mardin-Diyarbakır karayolunun 20'nci kilometresinde bulunan Eroğlu Köyü mevkiinde daha önce PKK'lı teröristlerce yol kenarına döşenmiş bir patlayıcı, bugün saat 10.30 sıralarında, askeri bir aracın geçişinden hemen sonra patlatıldı. Meydana gelen patlamada yaralı ve can kaybının olmadığı öğrenilirken, karayolu üzerinde hasar oluştu. Patlamanın ardından bölgeye jandarma ve ambulans ekipleri sevk edildi.

YOL TRAFİĞE KAPATILDI

Bölgeye ulaşan jandarma ekipleri, Mardin-Diyarbakır karayolunu çift taraflı olarak trafiğe kapattı. Daha sonra bölgeye giden olay yeri inceleme ekipleri, patlamanın olduğu noktadan metal parçaları ve toprak numuneleri aldı. Olay yeri incelemesinin ardından başlatılan yol onarım çalışmalarının ise halen devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.