MARKA KEBAPÇILARI KARALAMA GİRİŞİMİ!

GÜNDEM 26.03.2018 - 16:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2186+ kez okundu.
 

MARKA KEBAPÇILARI KARALAMA GİRİŞİMİ!

Adana’da sosyal medyada, şehrin en iyi bilinen ve çok uğranılan kebapçılarının bile at ve eşek eti sattığı için ruhsatlarının iptal edildiği ve ceza kesildiği yönündeki iddialar ortalığı karıştırdı. Kebapçılar Odası Başkanı Şefik Aslan, sosyal medyada asılsız ithamlarla kebapçıları karalayanlarla ilgili yasal işlem başlattıklarını ve bu işin takipçisi olacaklarını söyledi.  RUHSATLARI İPTAL EDİLMİŞ CEZA KESİLMİŞ! Sosyal medyadaki iddialara göre, kebap yapılan kıyma eti örneklerinden alınan numunelerde tek tırnaklı hayvan izlerine rastlandığı belirtilerek sahtecilikle suçlanan işyerlerine 9 bin lira ile 55 bin lira arası ceza kesildiği ileri sürüldü.  ASLAN: İDDİALAR ASILSIZ  Kebapçılar Odası Başkanı Şefik Aslan, kendisine ait twitter hesabından olayla ilgili açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu bildirdi. Aslan şöyle dedi: “Kebapçı esnaflarımızla ilgili yapılan asılsız dedikodulara itibar edilmemesini rica eder ve ayrıca gerekli kurumlarca en kısa sürede konuyla ilgili açıklama yapılacaktır. Ayrıca bu işe sebep olan şahısların savcılık tarafından araştırıldığını ve haklarında gerekli yasal işlem yapılmamı için Lokantacılar ve Kebapçılar Odası olarak takipçisi olacağız. Bugün Adana ilimizin belli başlı kebapçılarla ilgili tek tırnaklı et tükettiklerine dair bazı listeler dağıtılmıştır. Tarım il müdürlüğü ve diğer denetim yetkisi olan kurumlarla yaptığımız görüşmelerde konunun asılsız olduğu ve bilgilerinin olmadığı yönünde açıklama yapmışlardır.”

Adana’da sosyal medyada, şehrin en iyi bilinen ve çok uğranılan kebapçılarının bile at ve eşek eti sattığı için ruhsatlarının iptal edildiği ve ceza kesildiği yönündeki iddialar ortalığı karıştırdı. Kebapçılar Odası Başkanı Şefik Aslan, sosyal medyada asılsız ithamlarla kebapçıları karalayanlarla ilgili yasal işlem başlattıklarını ve bu işin takipçisi olacaklarını söyledi. 

RUHSATLARI İPTAL EDİLMİŞ CEZA KESİLMİŞ!
Sosyal medyadaki iddialara göre, kebap yapılan kıyma eti örneklerinden alınan numunelerde tek tırnaklı hayvan izlerine rastlandığı belirtilerek sahtecilikle suçlanan işyerlerine 9 bin lira ile 55 bin lira arası ceza kesildiği ileri sürüldü. 

ASLAN: İDDİALAR ASILSIZ 
Kebapçılar Odası Başkanı Şefik Aslan, kendisine ait twitter hesabından olayla ilgili açıklama yaparak iddiaların asılsız olduğunu bildirdi. Aslan şöyle dedi: “Kebapçı esnaflarımızla ilgili yapılan asılsız dedikodulara itibar edilmemesini rica eder ve ayrıca gerekli kurumlarca en kısa sürede konuyla ilgili açıklama yapılacaktır. Ayrıca bu işe sebep olan şahısların savcılık tarafından araştırıldığını ve haklarında gerekli yasal işlem yapılmamı için Lokantacılar ve Kebapçılar Odası olarak takipçisi olacağız. Bugün Adana ilimizin belli başlı kebapçılarla ilgili tek tırnaklı et tükettiklerine dair bazı listeler dağıtılmıştır. Tarım il müdürlüğü ve diğer denetim yetkisi olan kurumlarla yaptığımız görüşmelerde konunun asılsız olduğu ve bilgilerinin olmadığı yönünde açıklama yapmışlardır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.