Masa tenisi müsabakaları sona erdi

SPOR 30.11.2018 - 14:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1168+ kez okundu.
 

Masa tenisi müsabakaları sona erdi

  Turnuvada Kızlarda Eral Temel Lisesi, Erkeklerde Seyhan İMKB Fen Lisesi Takımları İl Birincisi Oldu. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullar arası Genç Kız ve Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği” tamamlandı. Asım Savaş Spor Salonunda yapılan “Okullar arası Genç Kız ve Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları”na 53 okuldan 47’si kız, 148’i erkek olmak üzere toplam 195 sporcu katıldı. Kızlarda Eral Temel Lisesi, Erkeklerde Seyhan İMKB Fen Lisesi Takımları İl Birincisi Oldu. Çekişmeli geçen müsabakaların sonunda görüşlerini ifade eden, Sarıçam Gençlik  ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, başarılı sporcuların ileriki aylarda yapılacak olan Gurup müsabakalarında Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Bilgiç ayrıca dereceye giren tüm sporculara başarılar diledi. -KİMLER DERECEYE GİRDİ?- Genç Erkekler:Seyhan İMKB Fen Lisesi birinci, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi ikinci, Borsa Anadolu üçüncü, Türkan-İrfan Akgün Çok Programlı Anadolu Lisesi dördüncü oldu. Genç Kızlar:Özel Eral Temel Lisesi birinci, Akif Palalı Anadolu Lisesi ikinci, Yüreğir Halıcılar Anadolu Lisesi üçüncü, Fatih Terim Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

 

Turnuvada Kızlarda Eral Temel Lisesi, Erkeklerde Seyhan İMKB Fen Lisesi Takımları İl Birincisi Oldu.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullar arası Genç Kız ve Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği” tamamlandı.

Asım Savaş Spor Salonunda yapılan “Okullar arası Genç Kız ve Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları”na 53 okuldan 47’si kız, 148’i erkek olmak üzere toplam 195 sporcu katıldı. Kızlarda Eral Temel Lisesi, Erkeklerde Seyhan İMKB Fen Lisesi Takımları İl Birincisi Oldu.

Çekişmeli geçen müsabakaların sonunda görüşlerini ifade eden, Sarıçam Gençlik  ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, başarılı sporcuların ileriki aylarda yapılacak olan Gurup müsabakalarında Adana’yı en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi. Bilgiç ayrıca dereceye giren tüm sporculara başarılar diledi.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

Genç Erkekler:Seyhan İMKB Fen Lisesi birinci, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi ikinci, Borsa Anadolu üçüncü, Türkan-İrfan Akgün Çok Programlı Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Genç Kızlar:Özel Eral Temel Lisesi birinci, Akif Palalı Anadolu Lisesi ikinci, Yüreğir Halıcılar Anadolu Lisesi üçüncü, Fatih Terim Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.